Istraživanja

Sreća ipak nije u novcu: Više želimo ljubav za ceo život nego povećanje plate!

Oni koji su u bračnoj zajednici žele više novca, dok oni koji imaju dobru finansijsku zaleđinu teže ka partnerskom životu, ali ipak su srećniji oni koji stupe u brak od onih koji dobiju povećanje plate
Zanimljivosti
18:32h Autor:
Sreća ipak nije u novcu: Više želimo ljubav za ceo život nego povećanje plate!
Foto: Thinstock

Brak neke ljude čini srećnima, čak i više nego povećanje plate. Sudeći pream istraživanjima sprovedenim u Velikoj Britaniji, postoji skoro isti jaz između udatih i neudatih, kao što postoji i razlika između bogatih i siromašnih.

Istraživanje je postavljalo pitanja da li su ljudi zadovoljni sa svojim životom, koliko se srećno osećaju, da li su u depresiji po nekad i šta im život čini kompletnijim? Rezultati su pokazali da skoro isto zadovoljstvo, možda u nekim slučajevima i više, pruža brak kao i novac.

Ovo je tip muškarca za koga se vredi udati, više možete da pročitate OVDE.

Većina je želela dve stvari: povećanje plate i partnera za celi život!

Oni koji su bili bez partnera većinom su bili nezadovoljni sa svojim privatnim životom, dok su oni koji su bili u braćnoj zajednici težili finansijkom blagostanju.

Međutim, povećanje plate nije pružalo takvo zadovoljstvo kao uplovljavanje u bračnu luku. Istraživanja su pokazala da oni koji su čak uduplali svoje prihode nisu bili toliko srećni kao oni koji su našli partnera za celi život.

Zbog ovog istraživanja premijer Velike Britanije, Dejvid Kameron, je odlučio da sprovede niz olakšica za bračne parove koji će stupiti na snagu sledeće godine, prenosi Dejli Mejl.

Na ova tri načina izbegnite monotoniju u braku, više možete naći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs