Horoskop otkriva

Šta vam donosi jun: Ovnovi se okreću novoj osobi, Vodolije ne drži mesto!

Za Vage se neko interesuje na poslu, slobodnim Bikovima predstoji poznanstvo u drugoj polovini meseca
Zanimljivosti
15:54h
Šta vam donosi jun: Ovnovi se okreću novoj osobi, Vodolije ne drži mesto!
Foto: Thinkstock

Ovan

Posao: Mnogi Ovnovi će tokom juna napraviti mali predah na poslovnom planu. Iritira vas nepravda na radnom mestu i imate osećaj da se vaša pozicija vraća na vreme kada ste tek počinjali sa radom. Vreme je za odmor. Prethodnih sedam meseci se nalazite u fazi ozbiljne stagnacije i čini vam se da profesionalni vrh ne možete da povratite. Tokom juna se finansije popravljaju, ali koliko god da dođe novca, troškovi postaju sve veći. Troškovi vezani za dom, naravno. Odmorite se, napravite predah, pa od oktobra na posao.

Ljubav: Rođeni u prvoj dekadi Ovna (do kraja marta), tokom juna (naročito od 10. do 25.), mogu imati važan susret sa osobom koju upoznaju preko posla ili u neposrednoj okolini. Pokušaj mlađe osobe da vas kontaktira može imati pozadinu u novcu ili nekoj vrsti usluge. Pripazite. Razmišljanje o nekom iz prošlosti polako prestaje, i svom silinom se okrećete novoj osobi. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, druga polovina meseca može da donese neplanirane, nagle sukobe sa partnerom vezane za porodicu, decu ili jednostavno sukobe u vezi sa problemom iz prethodnih godina. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Dobro se osećate i osim povremene oscilacije u krvnom pritisku, nemate problema na zdravstvenom planu.

Bik

Posao: Napetost koju osećate je posledica neizvesnosti koja trenutno vlada u poslovnim vodama. Kvalitetniju saradnju ćete imati sa pripadnicama ženskog pola, nego sa muškim saradnicima koji će vas nervirati svojom neorganizacijom. Obratite pažnju na dugovanja koja ste verovatno zaboravili, sredina meseca vam donosi manje finanijske probleme. Od 15. juna ćete imati priliku da se postavite na pravi način u poslu, a dogovor koji budete napravili u tom periodu može vam otvoriti nove ciljeve, pa i mogućnost bolje zarade. Ako ste napeti, idite na kraći put, potreban vam je kraći odmor od svega.

Ljubav: Boravak Venere u vašem znaku će vam prijati, postaćete svesni svojih potreba i širićete pozitivnu energiju. Pitate se da li je osoba kojoj ste do sada davali i pružali toliko mnogo vredna svega toga. Ako ste zauzeti, partneru će smetati vaša okupiranost sobom, pa vam može zameriti da ste sebični. Međutim, ostanite pri svojim stavovima koji su definitivno ispravni. Malo zahlađenje oko 10. juna neće ugroziti vaš odnos. Ako ste slobodni, novo poznanstvo u drugoj polovini meseca će oterati duhove prošlosti koji vas muče izvesno vreme.

Zdravlje: Ne preterujte u hrani i piću. Više se krećite.

Šta kaže horoskop - kakve su žene kada vode ljubav pročitajte OVDE.

Blizanci

Posao: Sve češći sukobi sa kolegama ili pretpostavljenima, mogu vas navesti da tokom juna promenite poslodavca ili razmišljate čak i o konačnoj promeni delatnosti. Veći troškovi ili opterećenost svakodnevicom, umanjuju i racionalno rasuđivanje. Sredinom juna (od 11. do 15.) možete biti i žrtva intriga, krađe ili gubitka novca, pa pripazite da vaša namera ne bude pogrešno protumačena, a novčanik držite po strani (najbolje u kući). Potisnuta agresija, početkom druge nedelje juna, može da izbije na površinu. Kuća i porodica, tada mogu postati jedino mesto gde možete da se "ispraznite”. Primirite se.

Ljubav: Partner ne pokazuje ni malo razumevanja za vaše poslovne probleme i dileme. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, sredina meseca će doneti pokušaj dogovora. Teško ćete izražavati osećanja, ali ćete biti spremni na velike žrtve u partnerskom odnosu. Čini vam se da je sve usmereno protiv vas, ali se vi povlačite i trpite. Ukoliko ste usamljeni, pojava mlađeg partnera će obeležiti drugu polovinu meseca. Komunikacija sa osobom sa puta vratiće vam optimizam.

Zdravlje: I dalje je aktivan problem sa upalama respiratornog traktom i alergijama.

Rak

Posao: Vratila vam se pozitivna energija, ubeđeni ste da ste završili sa problemima, međutim razrešenje će krenuti tek od kraja meseca. Opuštanje u ovom trenutku može da bude greška. Zaostali sukobi i tenzija još nisu završeni. Okolnosti u kojima se nalazite nisu vaša greška, već okoline koja je nesmotrenošću i neodgovornošću dovela do ove situacije. Posebno Rakovi koji imaju privatni posao, mogu imati manje zakonske probleme u drugoj polovini meseca. Pomoć imate od bliskih prijatelja, koji vam svojom podrškom daju vetar u leđa. Finansijska situacija se popravlja od 25. juna. Manji sukobi sa ukućanima će vam praviti nervozu, boravite više van kuće.

Ljubav: Emocije vam se stabilizuju, spremni ste da se otvorite posle dužeg vremena. Preispitivanje će i dalje biti aktuelno, samo se potrudite da ne postavljate nemoguće zahteve partneru. Tenzija u kući može biti uzrokovana egzistencijalnim problemima. Ako ste slobodni, pojaviće se emocije prema osobi sa kojom ste u prijateljskom odnosu, produbljivanje komunikacije i intezivni susreti će vas uvesti u vezu o kojoj niste ni sanjali.

Zdravlje: Problem sa urinarnim traktom.

Na šta ste slabi - Strelčevi su skloni neveri, a Škorpije zavisne od seksa, a opširnije pročitajte OVDE.

Lav

Posao: Stižu vas neplaćeni računi i izbegnuti razgovori sa pretpostavljenima iz prethodnog perioda. Troškovi na advokate, sudove ili posrednike, sada su izvesni. Taktično i bez mnogo drame, pokušajte da prihvatite promene koje su neminovne po pitanju kolega ili posla uopšte. Finansije stagniraju, troškovi rastu. Krajem druge nedelje juna izbegnite potpisivanje važnih dokumenata. Druga polovina meseca nosi važne preokrete na poslovnom planu. Poboljšajte usluge koje nudite, ili počnite da učite nove tehnike koje će vam kasnije koristiti u radu. Čuvajte se bespotrebnih troškova i pripazite na krađe ili gubitke na poslu.

Ljubav: Tokom meseca ćete pokušavati da zadovoljite potrebu za bezbednošću і da steknete naklonost drugih ljudi. Moguće su česte promene raspoloženja. Voljena osoba ima velika očekivanja od vaše veze, tako da vi sredinom meseca jedva moze da ispunite želje partnera, jer ni sami niste spremni da date svoj doprinos tome. Ukoliko ste slobodni, privlačite pažnju uticajne osobe. Iskoristite kraj meseca i uživajte.

Zdravlje: Prolazni problem sa kičmom i imunitetom.

Devica

Posao: Dogovori i planovi koje imate se mogu prolongirati i odlagati. Vaš vladar Merkur će biti retrogradan u toku meseca, pa ćete malo stvari moći da planirate. Opustite se i pokušajte da se organizujete u toku dana, a dugoročne planove ostavite za sledeći mesec. Ako ste nezaposleni obnovite kontakte koje ste imali, moguće je vraćanje na stari posao ili obnova ugovora. Saradnja sa strancima vam može doneti poslovnu dobit i finasijski napredak. Bolja organizacija vam može uštedeti vreme i živce.

Ljubav: Priželjkujete obnovu jednog odnosa, koji vam trenutno izgleda izgubljeno. Međutim, ostvaruju vam se želje, posebno ako je ta osoba udaljena od vas. Neobičan kontakt i komunikacija vam vraćaju nadu da nije sve izgubljeno. Ako ste zauzeti, partner je spreman da napravi kompromis, nedostatak poverenja vas i dalje udaljava, ali od kraja meseca ćete se prepustiti emocijama i nežnim momentima kojiće doneti stabilnost u vaš odnos.

Zdravlje: Stres vam utiče na celokupno zdravstveno stanje. Nađite vremena za sebe.

Koje su loše karakterne osobine horoskopskih znakova pročitajte OVDE.

Vaga

Posao: Premoreni ste i osećate deficit snage. Prethodnih šest meseci ste stagnirali, borili se i sada kao da dižete ruke od svega. Trenutno trošite poslednji dinar i poslednji atom radne snage. Krajem meseca (od 25.) osetićete naglo olakšanje i ozbiljan korak unapred na profesionalnom planu. Naravno, taj korak će biti u pravcu koji vam sada na pamet ne pada. Ukoliko se odlučite za potpunu promenu smera na poslovnom planu, na kraju ćete samo čekati realizaciju administrativnih stvari. Važno je da nastojite da razumete situaciju u kojoj se nalazite. Izbegavajte preterano poveravanje. Da ne budete opet, svima, za sve krivi.

Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, jun će doneti ozbiljne razgovore od kojih u perspektivi ništa neće biti svedeno do kraja. Stresovi zbog prošlosti, osećaj praznine i usamljenosti. Ipak, osećate da se neko sa posla interesuje za vas. Nije sve baš izgubljeno. Naredni je vaš mesec.

Zdravlje: Privremeni pad imuniteta i glavobolja. Pripazite na gornju vilicu.

Škorpija

Posao: Nove ideje koje vam sugerišu saradnici vam se ne sviđaju, ali ipak razmotrite dobro svaku sugestiju, posebno mlađih saradnika. Vreme je da se unese osveženje na poslu, novi projekti treba da vam budu prioritet. Ako ste nezaposleni, pokušajte da izađete iz šablona, potražite posao na mestima gde nikad niste konkurisali ili na poslovima koje niste radili do sad, možete biti iznenađeni pozitivnim odgovorima. Finansije se stabilizuju, ali još uvek nije vreme za neke riskantne investicije.

Ljubav: Vreme je da realno sagledate svoj emotivni status. Ako ste zauzeti, dajte partneru prostora da vam pokaže koliko mu je stalo, ako ste stalno nezadovoljni prenosite to i na vaš odnos koji u ovom trenutku može da uđe u predivnu fazu punu ljubavi i razumevanja. Malo vaše dobre volje može čuda da napravi, ostavite prošlost iza sebe. Ako ste u slobodni, ljubavni zanos i opčinjenost prema nekome ko je još uvek nedefinisan vam može napraviti problem sredinom meseca. Nemojte žuriti sa inicijativom.

Zdravlje: Manji problemi sa lumbalnim delom kičme.

OVDE pročitajte kako vas lice otkriva prema horoskopu.

Strelac

Posao: Početkom meseca osećate da morate pod hitno nešto da menjate na svom poslovnom planu. Koliko god radili, postajete neproduktivni. Bolje organizujte vreme i predahnite od dnevnih aktivnosti. Pripazite na troškove koji vam sada baš i nisu potrebni. Ako vidite lepe sandale, okrenite se i produžite dalje. Prilagodljivost društvenim potrebama sredinom meseca pojačaće šanse za uspeh. Put i posao, najidealnija kombinacija! Imate izraženu potrebu za slobodom u mišljenju і kretanju. Ipak, boravak Saturna (vladara vašeg "novčanika") u vašem XII polju i tranzit Marsa (vladar polja vaših tajni i neprijatelja) kroz jedanaesto, moraju doneti turbulencije na poslovnom i finansijskom planu, ali i teškoće da se ostvare do kraja poslovne zamisli.

Ljubav: Razočarali ste se u voljenu osobu i osećate se usamljeno. Puni ste želje da volite i da budete voljeni. Sredinom meseca se javlja neko iz poslovnog okruženja, ko vam značajnije može poremetiti emotivni mir.

Zdravlje: Krajem meseca mogući su bolovi u ramenom delu kičme.

Jarac

Posao: Bliski saradnici će vam praviti problem. Snalažljivo ćete premostiti nesporazume koji se pojavljuju već neko vreme. Pokušajte da delujete kao deo tima, samo tako će vas okolina razumeti. Napredak posla se očekuje od kraja meseca, kada ćete konačno završiti sa nagomilanim obavezama koje vas pritiskaju. Dobra saradnja vas očekuje sa muškim saradnicima. Ovaj put nemojte ćutati kad vas pitaju za mišljenje, recite istinu, samo pametno odmerite reči. Manji dobitak početkom meseca.

Ljubav: Zadovoljstvo na emotivnom planu vam daje snagu. Osećate se voljeno i sigurno, pa vam čak i neki manji nesporazumi deluju smešno. Potrudite se malo više oko partnera, pokažite koliko vam znači. Ako planirate proširenje porodice sada je idealan momenat. Ako ste slobodni, povratak velike ljubavi u vaš život će vam vratiti emocije za koje ste mislili da su ugašene. Imate dovoljno snage da obnovite ovaj odnos, samo je vrlo važno da zaboravite na razloge prekida.

Zdravlje: Manji problemi sa organima za varenje.

Koje su tajne želje horoskopskih znakova saznajte OVDE.

Vodolija

Posao: Nervozni ste i rado biste sve menjali na poslovnom planu. Ne drži vas mesto i život trenutno doživljavate kao borbu iz koje ne vidite ideju za izlaz. Bar za svoju "borbu". Za tuđu ste uvek inspirativni. Muče vas poslovi koji stagniraju zbog drugih ljudi. Rado biste napravili promenu i realizovali ideje iz ranijih perioda. Polako. Ne ulažite sad ništa u nove stvari. Nije vreme.

Ljubav: Dugo ste razmišljali i ponovo se vratili na starog partnera. Nadamo se ne silom prilika. Samo se sada kolebate oko treće osobe. Vaš jedini problem je naprasna direktnost. Budite taktičniji. Prija vam pažnja i ljubav koju primate. Nova ljubav stiže, ukoliko ste sami, ali zbog urođene emocionalne distanciranosti i potrebe za slobodom, trebalo bi izbegavati veze sa posesivnim ljudima, kao і veze koje deluju ograničavajuće.

Zdravlje: Opšti osećaj uznemirenosti, nesanica i napetost mogu vam značajnije uticati na biološki ritam. Boravite više na svežem vazduhu i izbegavajte preterano stresne situacije.

Ribe

Posao: Rastrzanost između obaveza vam pravi problem sa koncentracijom. Razmišljaćete o privatnom poslu ili da se osamostalite, podršku možete imati preko ženskih osoba koje se razumeju u vaš posao ili delite ista interesovanja. Finansijska situacija vam i dalje nije zavidna, zato se nemojte upuštati u rizične ili nepotrebne investicije. Komunikacija sa saradnicima će se popraviti, pa ćete lakše moći da izađete na kraj sa zahtevima koji vam se nameću.

Ljubav: Ne verujete partneru dovoljno, sumnja će vas razdirati duže vremena, posebno što intuitivno osećate da nešto nije kako treba. Nepoverenje će biti glavni uzrok nezadovoljstva u vašem odnosu. Ako se malo opustite i prekinete da analizirate svaku reč i gest osobe koja vas interesuje, bićete mnogo više zadovoljniji. Najbolje bi bilo da odete na kraći put, posebno ako ste slobodni. Otvara vam se mogućnost novog poznanstva sa nekim ko odgovara svim vašim kriterijumima.

Zdravlje: Nesanica.

A koja su tri najseksepilnija horoskopska znaka saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs