Neverovatno

Skandalozna biografija Džeki Kenedi Onazis: Bila je nimfomanka!

Nizali su se ljubavnici kojima nije bilo broja, verenici koji su je strpljivo čekali, među svima njima ljubavnik joj je bio i brat njenog pokojnog supruga
Zanimljivosti
19:08h Autor:
Skandalozna biografija Džeki Kenedi Onazis: Bila je nimfomanka!

Džon Ficdžerald Kenedi bio je poznat kao veliki zavodnik i ženskaroš. Njegova supruga Džeki uvek je imala reputaciju uglađene dame, dražesne i ljupke žene koja je patila zbog njegovih afera.

U biografiji "Džeklin Kenedi Onazis, Život izvan najluđih snova", Darvin Porter i Danfort Princ bivšu prvu damu Amerike prikazali su u dosad neviđenom svetlu - kao nimfomanku.

Džeki je, pišu, imala nezasit apetit za seks isto kao i njen suprug Džon. Bila je strastvena i spavala je sa mnogim muškarcima pre, tokom i nakon DžFK-a. Voren Biti, Pol Njuman, Gregpro Pik, Frenk Sinatra i Marlon Brando tek su neki od muškaraca koje je zavela i spavala sa njima.

Branda je odvela kući na večeru nakon što su se napili u jednom klubu. Pustila je ploču Vajnija Njutna i plesali su. Čvrsto se pribila uz njega. Bacio ju je na sofu i strastveno su se ljubili.

"Prvo je čekala da je pozovem u krevet, ali kad je videla da to neću učiniti uzela je stvar u svoje ruke i pitala me da li želim provesti noć sa njom," napisao je Brando u svojim memoarima.

Vilijam Holden je Džeki naučio oralnom seksu. Sestri je pričala da je Vilijam jako uredan i da joj je bilo uživanje da mu pruži oralno zadovoljstvo.

"Ako se nakon nedelju dana sa mnom vrati Kenediju u Vašington, on bi trebao da dođe i lično mi zahvali zbog svega čemu sam je naučio," pohvalio se jednom prilikom Holden.

Prijatelj bračnog para Kenedi, Gore Vidal, ispričao je da su Džon i Džeki zapravo igrali igru kad je reč o seksu. I pričali su o svojim seksualnim izletima.

Džeki je nevinost htela da izgubi što je pre moguće. Izgubila ju je u liftu sa Džonom P. Markuandom. Kad je dobila svoj prvi automobil, Merkuri kabriolet, kovala je planove kako će momke namamiti da se seksaju sa njom. Oca je nagovorila da je pusti da studira u Parizu i tamo je počela njena "seksualna renesansa". Nakon putovanja sa sestrom po Europi i brojnih seksualnih iskustava zaposlila se u Vašington Heraldu, radila je kao fotografkinja. Tada je i upoznala mladog senatora Džona Kenedija. Pre njega bila je verena sa Ormandeom de Kajom, Džonom Hustedom i obadvojici se klela na večnu ljubav. Obećanja, naravno, nije održala.

Nezadovoljna seksualnim životom u braku, Džeki je zadovoljstvo potražila u drugim muškarcima. Svađali su se i Džon ju je prisilno poslao u kliniku u Masačusetsu u kojoj su je elektrošokovima lečili od depresije.

"John nije bio dobar u krevetu. Uvek je želeo seks na brzaka i odmah nakon toga išao bi da telefonira, bio je opterećen poslom," poverila se Džeki prijatelju.

Sa Paulom Njumanom našla se u hotelu. Htela je da ga nagovori da u javnosti da svoju podršku Boboju Kenediju sa kojim je tada bila u vezi. Prijatelju Trumanu Kapoteu poverila se da joj je bilo jako čudno seksati se sa Njumanom jer je imao isti penis kao njen pokojni suprug.

Uz to, nije ga uspela ni nagovoriti da podrži Bobija.

Nakon što je DžFK 1963. ubijen, Džeki je bila u vezi sa njegovim bratom Bobijem. Nisu se ni trudili da sakriju aferu. Manje je ipak poznato da je paralelno sa Bobijem i nakon njegova ubistva Džeki imala aferu i sa Tedom Kenedijem. Goli su ležali na ćebetu na travi i vodili ljubav. Videli su je ljudi koji su radili za Aristotela Onazisa, njenog tadašnjeg verenika, i javili mu to, ali on ju je svejedno oženio.

"Znao sam da je nakon Džonove smrti bila sa Bobijem, ali to me nije zamaralo. Znao sam da on ne može biti uz nju u svakom trenutku," otkrio je on kasnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs