Knjiga koja je uzburkala javnost

Varao me i zlostavljao, sve što je napisao je laž: Pevač razbesneo bivšu ženu! (VIDEO)

Slavni pevač Fil Kolins nakon višegodišnje pauze se vraća na scenu novim albumom, a izdao je i autobiografiju zbog koje besni njegova bivša žena
Celebrities
18:18h Autor:
Varao me i zlostavljao, sve što je napisao je laž: Pevač razbesneo bivšu ženu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

U knjizi "Not Dead Yet" ("Još uvek nisam mrtav"), muzičar Fil Kolins (65) je otvorio dušu i, između ostalog, priznao da je varao suprugu Džil Tavelman s kojom ima ćerku Lili.

Kolins je pisao i o svojoj prvi supruzi Andrei Bertoreli (65) s kojom je bio u braku pet godina i s kojom ima dvoje dece, Džoeli (44) i Simona (40). Fil i Andrea rastali su se 1980. godine, a upravo je ona inspirisala njegov solo hit "In The Air Tonight" i većinu pesama sa njegova prva dva samostalna albuma nakon što je napustio Genesis.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

"Sve do sada, verovala sam da je sve deo prošlosti. Napokon sam uspela da se od toga odvojim, sve dok se on nije vratio na scenu i izdao autobiografiju koja je puna laži", rekla je Andrea i dodala da se oseća samo kao lik u priči slavne osobe:

"Fil je u knjizi lagao čak i oko najosnovnijih stvari, kao što je mesto našeg venčanja."

Ali ono što Bertoreli najviše zamera Kolinsu je priča koju je, kaže, izmislio kao pozadinu svoje pesme "In The Air Tonight". Kada ju je prvi put izveo u emisiji "Top of The Pops" 1989. godine, muzičar je pored sebe imao kanticu boje.

"Prema njemu, on je mene ostavio nakon što sam ga ja prevarila sa dekoraterom. Tu priču priča po intervjuima i kada to vidim, smuči mi se. Nikada u javnost nije izašlo da je on mene prevario s nekoliko žena i da smo se zato rastali", tvrdi Filova bivša supruga koja, priznaje, mrzi činjenicu da se opet našla u centru pažnje zbog njegove knjige.

Životne patnje kraljice roka: Od neželjenog deteta, preko batina, do zvezda! (FOTO, VIDEO)

"Nije nikad ni rekao da je naš brak propao zbog njegove nagle naravi. Nikada probleme nije rešavao razgovor, već bi poludeo i pravio scene. Imala sam osećaj da me zlostavlja", kazala je Bertoreli. Ona smatra da je vreme da Kolins prestane da izigrava žrtvu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs