Toples tura

Hit na internetu: Devojke poziraju u toplesu širom sveta! (FOTO)

Zvuči čudno na papiru, ali vam zaista pomaže da se povežete sa ljudima koje volite. Iskustvo je pravi vihor različitih emocija i lepo je podeliti ih sa drugima, objašnjava Olivija
Zanimljivosti
11:32h Autor:
Hit na internetu: Devojke poziraju u toplesu širom sveta! (FOTO)
Foto: Instagram / Topless Tour

Projekat pod nazivom "Toples tour" pokrenule su tri žene, avanturistkinje iz Londona, Olivija, Lidija i Ingvild. Reč je o fotografijama na kojima poziraju u različitim položajima, ali se samo vide njihova gola leđa.

Za vrlo kratko vreme, njihov projekat je dobio hiljade pratilaca, kako na Fejsbuku, tako i na Instagramu. Osim lajkovanjem njihove stranice, fanovi postavljaju i svoje slične fotografije, piše Dejli Mejl.

"Cilj je otvaranje srca i golih grudi svetu", objašnjava 20-godišnja Olivija. "Zvuči čudno na papiru, ali vam zaista pomaže da se povežete sa ljudima koje volite. Iskustvo je pravi vihor različitih emocija i lepo je podeliti ih sa drugima", objašnjava Olivija za Dejli Mejl.

"I porodica i prijatelji nas podržavaju, mnogi su se i priključili", dodaje.

"Svi su ponosni na poruku koju ovim projektom šaljemo, naši roditelji smatraju da je dobro da jedna devojka prihvati sebe takvu kakva jeste i da zavoli svoje telo. U današnje vreme to retko možemo da čujemo".

Ove devojke do sada su pozirale u Oslu, Mančesteru, Njujorku, Berlinu i Londonu.

"Toples Tour više nije samo naša priča, postala je deo avantura i života mnogih", rekla je Lidija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs