Providna haljina

Da li je i vama Eva Grin previše seksi: Zabranjen plakat zbog golotinje (FOTO)

Silueta dojke i bradavica koja se nazire ispod providne haljine na plakatu za film Grad greha 2, razlog su za zabranjivanje od strane Američke asocijacije za film
Filmovi 30.05.2014. - 14:52h Autor: Tanjug
Foto: Comingsoon.net

Plakat za "Grad greha 2" na kome se vidi francuska glumica Eva Grin odevena u providnu haljinu kako drži revolver, Američka asocijacija za film je zabranila zbog "golotinje", prenose elektronski mediji.

 

Plakat je zabanjen "zbog golotinje - krivina dojke i tamna bradavica/areola se jasno vidi kroz providnu haljinu", navela je Asocijacija.

 

Prvi deo "Grada greha" u kome su igrali Brus VIlis, Džesika Alba i Klaj Oven postao je ozloglašen zbog ultra nasilja nu njemu.

 

Film je rađen prema grafičkoj noveli Frenka Milera koji je zajedno sa Robertom Rodrigezom i režirao film.

 

Nastavak "Sin City: A Dame To Kill For" rađen je na drugoj knjizi Milerove serije i nastavak je nekih priča iz prvog. U filmu će se ponovo pojaviti Nensi Kalahan (Džesika Alba) i Marv (Miki Rurk).

 

Naslovna priča, u kojoj je glavna Grinova, je opasni ljubavni trougao u kome Džozef Gordon Levit igra kockara koji pokušava da se obračuna sa zakletim neprijateljem.U filmu igraju još i Džoš Brolin, Rozario Doson i Rej Liota i u bioskope stiže krajem avgusta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...