obavezno pročitajte

ISKORISTITE POVOLJAN UTICAJ PLANETA: Ovo je 5 najsrećnijih dana u novembru kada se sve želje ispunjavaju!

Zapišite ove datume i iskoristite njihovu pozitivnu energiju!

Zanimljivosti
Autor:
ISKORISTITE POVOLJAN UTICAJ PLANETA: Ovo je 5 najsrećnijih dana u novembru kada se sve želje ispunjavaju!
Foto: Shutterstock

Novembar, mesec pozne jeseni, donosi mirnu energiju, priliku za pozitivnu transformaciju i sreću, pa je idealan za unošenje pozitivnih promena u život. U nastavku saznajte koji datumi ovog meseca donose najviše sreće, i iskoristite povoljan uticaj planeta da ostvarite svoje želje.

5. novembar

Energija mladog Meseca u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emotivnog tereta, a tranzit Venere u Jarcu biće podsticaj za buđenje pozitivnih emocija. Ovo je trenutak kada će se u vama probuditi snažna energija koja će vam pomoći da probudite optimizam i samopouzdanje, a samim tim i ostvarite svoje želje. Da li ste spremni?

11. novembar

Dan koji u sebi sadrži magični niz brojeva – 11.11. Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i najpovoljnijim za ostvarivanje onoga što želite. Simbolizuje mirnu i savršeno usklađenu energiju. Veoma pogodan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se na ovaj dan setite svoje misije u životu, kao i da postavite ciljeve koje vredi slediti.

17. novembar

Kreativna energija koju generiše Uran spojiće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada ćete moći da donosite važne odluke, trošite novac i vreme na svoje hobije. Ove dve planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Moći ćete da se uhvatite u koštac sa najtežim zadacima jer ćete imati hrabrosti i verovati u svoje sposobnosti.

18. novembar

Zamislite želju dok vas čeka zvezdana magija. Kiša zvezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete ovog dana uspeti da savladate sve prepreke. Posmatrajte nebo i kada vidite meteor, vizualizujte svoju želju, zatvorite oči i zamislite da se to dešava – ovde i sada.

24. novembar

Merkur će napraviti dugo očekivani prelaz u Strelca. Pod ovim znakom ova planeta se oseća veoma dobro i slobodno. To znači da vas 24. novembra i narednih dana očekuje neverovatan finansijski uspeh. Oni koji su danas kreativni, aktivni i smeli mogu privući novac i energiju izobilja. Ovo je dobar dan za aktivnost, komunikaciju, poslovanje, traženje posla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs