pazite se

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NE ZNAJU DA DRŽE OBEĆANJA: Pogaze reč i poverenje dok se okrenete!


Iako žele da drže svoju reč i budu dobri prijatelji, jednostavno ovim horoskopskim znakovima je teško da čuvaju tajne

Zanimljivosti
14:12h Autor:
3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NE ZNAJU DA DRŽE OBEĆANJA: Pogaze reč i poverenje dok se okrenete!
Foto: Shutterstock

Obećanja je ponekad lakše izgovoriti nego ispuniti. Potrebno je puno snage da održite svaku svoju reč, a neki ljudi jednostavno nemaju tu snagu u sebi.

Često će pogaziti svoju reč, iako će time povrediti druge osobe, a kako piše Pinkvilla, ova tri horoskopska znaka nikad ne održe svoja obećanja.

Blizanci

Blizanci će se potruditi da ispune obećanje, ali češće će ga prekršiti. Međutim, ne rade to namerno, ali jednostavno sebi ne mogu pomoći.

Stoga, sledeći put kad podelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati za sebe, pripremite se na izdaju.

Žena, Devojka, Lice
foto: Shutterstock

Riba

Oni ne obećavaju često jer znaju da im je teško da ispune svoju reč. Međutim, čak i kad to učine, retko će ostati pri tome.

Za njih su oni najvažniji i ne brinu ako će izdajom povrediti druge. Dakle, ako ih obećanje na bilo koji način uznemirava ili im stvara problem, neće imati srama da ga prekrše.

Vaga

Vage loše drže obećanja. Teško im je da ne podele sve sa svojim prijateljima, čak i ako ste ih to zamolili. Oni će ostati iskreni prema svojim najbližima, ali nemaju srama prekršiti obećanja i poverenje druge osobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs