DREVNI RITUAL

VEČERAS ĆE NEBO OBASJATI MLAD MESEC: Da bi vam se ostvarile sve želje, tačno u ponoć, uradite OVO!

Probajte, ništa ne košta

Zanimljivosti
13:17h Autor:
VEČERAS ĆE NEBO OBASJATI MLAD MESEC: Da bi vam se ostvarile sve želje, tačno u ponoć, uradite OVO!
Foto: Shuterstock

6. oktobra je noć mladog Meseca, i pravo vreme da krenete u nešto novo. Naime, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Idealno je vreme za početak novog posla, ostavlajnje ružnih stvari iza sebe i donošenje novih odluka.

Mladi Mesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba da se donese neka odluka. U danu kada Mesec ulazi u fazu mladog, statična energija prelazi u aktivnu, i dolazi do pojačane osetljivosti.

Prema drevnom verovanju ukolikou noći uoči mladog Meseca ispoštujete ovaj rizual, sve želje će vam se ostvariti.

Evo šta je potrebno da uradite:

Tačno u ponoć, zamislite želju i mislite na nju, vrlo duboko i tako da je oblikujete u kratku rečenicu.

Lepo i udobno se smestite u krevet i započnite svoju Meditaciju za snove. Vizalizujte svoju želju. Zamislite da ste dobili ono što stoliko želite, zamislite kako biste se osećali tada. Fokusirajte se na tu želju i opustite se potpuno.Ako zaspite tokom ove meditacije, to je sasvim u redu! Samo pazite da svoj dnevnik i olovku ostavite pored kreveta, jer ćete ih koristiti ujutru.

Mlad mesec, mesec, oblaci, nebo, umetnička fotografija
foto: Shuterstock

Čim se ujutru probudite, uzmite dnevnik i počnite da zapisujete prve stvari koje vam padnu na pamet. Možete zapisati sve snove koje ste imali, kako se osećate ili bilo koje druge misli koje se pojave. Za najbolje rezultate, pokušajte da napišete 3-4 stranice napred i nazad bez podizanja olovke sa papira. Samo nastavite sa pisanjem, čak i ako nema smisla ili morate da pišete besmislice. Dozvolite protok svesti.

Nakon što završite sa pisanjem, razmislite o svim porukama ili uvidima koji su vam se javili i uzmite kristal koji inače koristite.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs