Saznajte više

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ljubav ili posao, zdravlje ili novac - evo šta čeka svaki horoskopski znak!

Raka očekuje važan susret, moć i novac, a Ribe porodične brige

Zanimljivosti
Autor:
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ljubav ili posao, zdravlje ili novac - evo šta čeka svaki horoskopski znak!
Foto: Shutterstock

Saznajte šta mesečni horoskop za oktobar 2021. godine predviđa vašm znaku Zodijaka!

Ovan

Očekuju vas veliki događaji na polju ljubavi. Mogući su konflikti sa partnerom, a na mnoga pitanja nećete dobiti odgovore. Postoji rizik od izdaje i prevare u vezama. Na polju karijere očekuje vas napet početak oktobra, ali od 19. situacija s emenja na bolje. Oko 23. oktobra, uz iznenadno povećanje profita, vaša finansijska situacija će se poboljšati. Što se ljubavi tiče, situacija bi trebala da se raščisti do kraja meseca, ali postoji još nekoliko malih stvari koje treba rešiti. Ne oklevajte predugo pre nego što nešto preduzmete, ne gubite dragoceno vreme, piše Sensa.

Bik

Oktobar počinje mirno, iako niste među prvim srećnicima Zodijaka, ali generalno, tokom meseca možete osetiti prijatan razvoj događaja. Ako želite da napredujete i napravite veliki korak ovog meseca, šanse su povoljne, ali morate biti strpljivi. I u domenu ljubavi i u krugu porodice, zvezde preporučuju da igrate na kartu razboritosti. Tek od 22. oktobra novi vetar će početi da raznosi neprijatna sećanja. Oslobađate se prošlosti, što će vam doneti vam prosperitet. Nema potrebe da se mešate u sukobe ili postavljate ultimatume.

Blizanci

Dragi Blizanci, oktobar je mesec u kojem ćete najpre želeti da se posvetite sebi. Želećete malo da se distancirate, osamite i razmislite, ali mnogi iz vašeg okruženja to neće razumeti. Pokušajte i vi da imate razumevanja pre nego što uđete u konflikt. Početkom meseca u vašoj ljubavnoj vezi nedostaje stabilnost, ali otprilike od 15. oktobra situacija će se značajno poboljšati. Zašto ne biste iskoristili porodičnu atmosferu oko 22. oktobra da razgovarate o svim vrstama zajendičkih aktivnosti i projekata. Ne budite tvrdoglavi, budite otvoreniji za tuđe mišljenje.

Rak

Početkom meseca očekuju vas važni sastanci. U početku ste pomalo sumnjičavi, ali onda ćete se vrlo brzo opustiti i početi izražavati svoja osećanja i očekivanja. Uspostavite nove kontakte, fokusirajući se na prijatnu atmosferu međuljudskih odnosa. Postoji neka neizvesnost u porodičnim odnosima, a ako odlučite da čvrsto zatvorite oči umesto da prihvatite stvarnost, sasvim je moguće da će situacija postati još teža. Pokušajte da pronađete zajednički jezik. Sreća će vam se vratiti nakon 15. oktobra. Očekuju vas nove mogućnosti, a i poboljšanje finansijske situacije. Jesen najavljuje svetliju perspektivu.

Lav

Ako tražite rešenja za svoje probleme, počevši od 13. oktobra (ali ne ranije) moći ćete da ih pronađete. Idealno rešenje za vas bilo bi da se uključite u ovu situaciju i iskoristite svaku, pa i najmanju priliku koja će vam se ukazati. Oko 19. oktobra atmosfera na profesionalnom polju može se zakomplikovati, imaćete loš odnos sa kolegama, ali kao pravi ponosni Lav nećete im dozvoliti da vam sede na vratu i ne krijete svoje ambicije. U porodici rešavate sukobe. Krajem meseca neke planete šalju odlične vibracije u vašem pravcu, a to je dovoljno da vam omogući slobodu i novi polet.

Devica

Sa dolaskom jeseni, vaša strast će splasnuti, ali Venera nastavlja da utiče na vas, ostavljajući vrata otvorena u iščekivanju mogućnosti i sreće. Ne plašite se ničega i umesto da se pravite ravnodušni, preuzimate inicijativu. Nije teško nositi se sa mogućim poteškoćama, jer posmatrate detalje i mudro donosite odluke. Od amog početka meseca nivo stresa će vam se smanjiti, iako vas svest gura da uložite napore u emocionalnu sferu. Ljubav i porodica biće u centru vaših prioriteta, a vaša deca će biti temelj vaše sreće. Ako razmišljate o velikim projektima, uticaj planeta će biti na vašoj strani.

Vaga

Živite u snovima i mašti, a realne probleme skrivate pod tepih. Očekuje vas strast, a moguće su nepromišljene odluke. Veoma ste poželjni, kako u sferi posla, tako i kod kuće i u ljubavi. Pažnja drugih čini da se osećate nadmoćno, ali u jendom trenutku s emorate malo spustiti na zemlju. Od 22. oktobra planete će vam doneti težak period i jedan veliki test u ljubavi. U radnom okruženju manje poteškoće mogu ometati vaše odnose sa kolegama, budite tolerantniji i smireni.

Škorpija

Za one rođene u znaku Škorpije, oktobar obećava novi stepen otvorenosti prema idejama. Socijalna i ljubavna sfera dolazi do izražaja, sigurniji ste u sebe i to oseća vaša okolina. Zvezde preporučuju da se otvorite za nova poznanstva, a možda i nove ljubavi. Prijaće vam interakcija sa prirodom, iskoristite ovu priliku i priuštite sebi dugu šetnju po šumi. Otprilike od 14. oktobra vaša emocionalna sfera će postati veoma intenzivna. Neočekivane promene preusmeriće tok stvari, a ako ste planirali putovanje, ono može biti odloženo.

Strelac

Dragi Strelčeve, zvezde vas vole! Početak meseca biće prilično miran, a tek od druge nedelje događaji će početi da se ubrzavaju pod uticajem planeta. Vaša ljubav nailazi na dinamične promene, a na polju karijere očekuju vas veliki projekti. Očekuju vas povoljni sastanci, vaša očekivanja će biti nagrađena, a komunikacija će se nastaviti, ako je bila u nekom zastoju. Okruženje će vam omogućiti da lakše dišete, kolege će vas podržati. Mogu se očekivati neke promene u ličnom životu (selidba), ali sve će biti lepo i pozitivno. Ako vam je potrebna finansijska podrška za razvoj karijere, ovaj period je izuzetno povoljan.

Jarac

Period će biti povoljan, emocije će biti intenzivne i jake, vaša intuicija je u najboljem izdanju, ništa vam neće nedostajati. Od 12. oktobra mogućnosti će se pojavljivati jedna za drugom, a ako želite da istaknete svoju kreativnost, imaćete mnogo šansi da to učinite. Još uvek se pitate da li se pokretanje projekta isplati? Samo napred, odbacite sumnje! Ako razmišljate o bilo kakvim promenama u svom ličnom području, slobodno ih primenite bez preispitivanja prošlosti. Vaša percepcija ljubavi biće drugačija. Da biste prevazišli svoje emocionalne strahove, planete će vam dati potreban podsticaj, krećete se napred i učite da verujete. U porodici vlada miran i harmonična atmosfera.

Vodolija

Da li će jesen uspeti da podstakne odlučnost rođenih u znaku Vodolije? Čini se da hoće, jer n apolju ljubavi Vodolije postaju svesnije svojih osećanja. Nastavljate svojim putem bez imalo buke i stižete do cilja. Ako su neka pitanja ostala nerešena, konačno ćete dobiti odgovore na njih. Iskoristite ovaj jesenji period da započnete nove projekte ili planirate putovanje za zimu. U romantičnom odnosu imaćete prijatnu ravnotežu. Na polju karijere imaćete više posla i bićete opterećeniji. Idite na zaslužen odmor.

Ribe

Tvoj um negde luta, živite u svetu snova. Početkom meseca vašu ličnost najbolje opisuje "lakoća". Otprilike od 10. oktobra ćete osetiti transformacije na mnogim poljima. Maglovite situacije u ljubavi postaju jasnije i više niste podložni intenzivnom uticaju strasti. Odluke koje donosite su iskrene i pravilne. Negde od 21. oktobra očekuju vas porodične brige što će uticati na vaš svakodnevni život. Kontrolišete emocije, ne žurite, brzo pronalazite izlaz iz situacija. Umesto da provodite vreme sami ispred TV ekrana, radije uživajte u druženju sa prijateljima. Prijatelji su vam u oktobru najveća podrška.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs