Sve će im ići od ruke

NOVČANI HOROSKOP ZA AVGUST: Ova tri znaka imaće više para nego ikada!

Sada je vreme da pokrenete sve one poslove o kojima ste maštali

Zanimljivosti
Autor:
NOVČANI HOROSKOP ZA AVGUST: Ova tri znaka imaće više para nego ikada!
Foto: Shutterstock

Astrolozi ističu da će avgust za mnoge znakove Zodijaka biti povoljan mesec. Očekuju nas brojne avanture, putovanja, nove ljubavi, a samo 3 horoskopska znaka imaće sjajnu priliku da privuku novac, piše Lovesensa.

Saznajte koji će to znakovi Zodijaka u avgustu poboljšati finansijsko stanje:

Vaga

Vaga će u avgustu sjajno isplanirati svoj budžet i fokusiraće se na povećanje mesečnih prihoda. Početak meseca biće vrlo uspešan, a imaćete i priliku da završite projekat na kojem već duže radite. Sada je trneutak da dobijete novac za sav trud i preuzmete nagrade koje ste zaslužili. Vaga takođe treba da razmisli o dosatnim prilikama za finansijski rast.

Strelac

Početak avgusta biće za Strelca vrlo opušten i zabavan. Vatreni Strelac konačno će moći da iskoristi vreme za odmor i napuni baterije, a sjajno je što nema loših finansijskih oscilacija. Kraj meseca biće vrlo produktivan sa materijalne tačke gledišta. Strelca očekuje mnogo zanimljivih poslovnih predloga, kao i podrška uticajnih ljudi. Predstavnici ovog znaka moraće da se potrude, ali svaki korak vredi napraviti.

Jarac

Jarčevi će se u avgustu suočiti sa mnogim preprekama, koje će, međutim, biti uspešno prevaziđene. U prvoj polovini meseca, ovaj zemljani znak moraće još jednom da dokaže drugima da se na njega možete osloniti. Međutim, Jarčevi bi trebalo puno da rade na svojoj reputaciji - u drugoj polovini avgusta to će im pomoći da zarade više novca nego obično. Takođe je povoljan period da započnete novi hobi koji ste zbog nedostatka finansija morali dugo da odlažete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs