OBAVEZNO PROČITAJTE

SVE SE DEŠAVA SA RAZLOGOM I U PRAVO VREME, A OVA PRIČA TO I DOKAZUJE: Evo zašto u životu ne dobijemo baš sve što želimo!

Sve se u životu dešava sa razlogom i u pravo vreme. Iako nam taj razlog nije vidljiv istog trenutka, na kraju se ispostavi da je to što nismo dobili neke stvari zapravo najbolje što je moglo da nam se desi...To odbijanje nam je otvorilo neke lepše životne puteve...

Zanimljivosti
Autor:
SVE SE DEŠAVA SA RAZLOGOM I U PRAVO VREME, A OVA PRIČA TO I DOKAZUJE: Evo zašto u životu ne dobijemo baš sve što želimo!
Foto: Shutterstock

Svako od nas u glavi ima neki plan kojeg se drži i put kojim bi voleo da se život odvija. Taj plan nam se uvek čini kao idealan i retko odstupamo od zacrtanih stvari.

Međutim, često se dogodi da nam život poremeti sve i odvede u potuno drugom smeru. Iako se u prvi mah čini da nas udaljava od ciljeva, zapravo nam na ovaj način univerzum pomaže da dođemo do boljih stvari.

Sudbina ima plan za svakog od nas i ne možemo ni da predpostavimo gde će nas ona odvesti. Puno puta se ispostavilo da upravo ona zna bolje od nas u kom pravcu treba krenuti. Stoga, najbolje je prepustiti se i dozvoliti životu da vas odvede tamo gde vam je i mesto. Često su ono što želimo i ono što nam je potrebno dve različite stvari.

Dešava se da svojim postupcima i rečima pogoršavamo karmu, sputavajući sebe da izađemo iz zastoja i loše situacije u kojoj se nalazimo.

Univerzum
foto: Shutterstock

Verovatno vam se dogodilo da vam autobus pobegne, a vi žurite na posao. Iznervirani ste jer se to dogodilo, a onda minut kasnije sretnete na stanici dragu osobu koju niste dugo videli. Zar to nije primer kako Univerzum stvar preuzima u svoje ruke? Po istom principu radi i za neke veće stvari u životu.

Neretko možemo čuti da moramo da se trudimo da ispunimo sve svoje želje i ciljeve, bez obzira na sve. Međutim, ponekad treba usporiti i prepustiti se.

Umesto da budemo nezadovoljni zbog stvari koje nemamo trenutno, zahvalimo životu na svemu onome što je deo naše svakodnevnice. Nikad ne znate zašto je dobro što je neka prilika promakla, ali budite sigurni da Univerzum ima plan za sve nas.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs