astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST: Novčani problemi na pomolu!

Ovan ima tegobe sa grlom, Bik sklon gojenju, Škorpija dobija povišicu, Vodolija sklona naglim odlukama

Zanimljivosti
09:20h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST: Novčani problemi na pomolu!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Iako ste imali nov priliv novca nije vam lako da se izborite sa svim troškovima koji su počeli da vas opterećuju u značajnoj meri. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam prijati. Moguće su tegobe vezane za grlo.

BIK

Vrlo je verovatno da vas očekuje povećanje zarade u narednom periodu. Bićete zadovoljni poslovnim promenama. Voljena osoba vam pruža sve ono što ste želeli da imate i veoma ste srećni. Skloni ste gojenju.

BLIZANCI

Očekuje vas period u kojem vam neće biti ni malo lako da donesete konačnu odluku po pitanju poslovne situacije. Zaljubili ste se u osobu sa kojom nemate preterano čestu komunikaciju. Povedite računa o očima.

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti nove ideje i nove predloge koji vam mogu biti od velike koristi na polju posla. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Skloni ste depresiji.

LAV

Pokušajte da svom poslu posvetite svoju energiju, jer ćete u suprotnom imati neke neočekivane komplikacije na ovom polju. Zanimljivo poznanstvo vas očekuje. Bićete zadovoljni jer se promene dešavaju. Dobro se osećate.

DEVICA

Važne obaveze su se pojavile u poslednji čas i ne možete da ih odložite iako ste prezasićeni poslom. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično distancirani u odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o unosu vode.

VAGA

Možete da očekujete povoljan period za važna sudska i formalna rešenja koja sada lako dolaze do vas. Iskreni ste prema svom partneru i nemate šta da krijete, odnos vam je zbog toga dobar. Prija vam bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Pred vama je šansa da povećate svoju zaradu i da pozitivno utičete na poslovno okruženje. Nakon romantičnih trenutaka sa voljenom osobom imate osećaj ispunjenosti. Zadovoljni ste. Krvotok je osetljiv.

STRELAC

Moguće je da ćete uskoro morati da donesete neke nove odluke kada je u pitanju poslovno polje. Na polju ljubavi je pred vama faza u kojin ćete biti sigurni kako da se postavite. Pazite na osetljivu kožu.

JARAC

Možete da očekujete da ćete danas imati previše obaveza i da ćete na kraju dana biti prilično iscrpljeni. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da bi želela da ima nešto stabilnije. Prijalo bi vam da jedete više voća.

VODOLIJA

Skloni ste naglim odlukama kada je u pitanju posao, ali bi ipak bilo dobro da malo bolje razmislite ovaj put. Osećate se nekako usamljeno i željni ste novih dešavanja kada je u pitanju ljubavno polje. Skloni ste negativnim emocijama.

RIBE

Možete da očekujete da ćete ostvariti ono što želite na ovom polju. Vaši planovi će se konačno realizovati. Dopada vam se osoba koja će danas pokazati interesovanje prema vama. Bez problema sa zdravljem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs