SAZNAJTE ZNAČENJE SVOJIH SNOVA

SVAKI DETALJ JE TU SA RAZLOGOM I IMA SVOJE ZNAČENJE: Ovo je 5 najčešćih snova na svetu, i evo šta TAČNO ZNAČE!

Iza svakog sna krije se naša podsvest, smatraju stručnjaci.

Zanimljivosti
Autor:
SVAKI DETALJ JE TU SA RAZLOGOM I IMA SVOJE ZNAČENJE: Ovo je 5 najčešćih snova na svetu, i evo šta TAČNO ZNAČE!
Foto: Shutterstock

Analitičarka snova Lori Lovenberg u svojoj karijeri tumačila je više od 75.000 snova, a neki od snova često su se ponavljali. U pitanju su snovi koji se javljaju kod ljudi u svim krajevima sveta, piše Glossy.

Oni su tako jednostavni, obični, ne preterano maštoviti, a ipak govore daleko više o nama i našim životnim okolnostima nego što smo mogli i da pretpostavimo.

Ako sanjate da letite...

Kako ova ekspertkinja za snove veruje, let u snovima pruža osećaj euforije i znak je da u stvarnom životu osećamo tako lagano.

— Sanjaćemo da letimo kad se izdignemo iznad nečega što nas je ranije pritiskalo, bacalo dole, otežavalo nam život i bilo nam teško — kaže ona. — Imamo ovakve snove kad uspemo u nečemu i postanemo svesni sopstvene moći da ostvarimo visoke ciljeve.

Ako sanjate da vas jure...

Osobe koje sve ostavljaju za poslednji trenutak često imaju baš ovakve snove jer su oni znak da nešto odlažemo ili izbegavamo. Bez obzira na to je li u pitanju neki posao ili samo odlaganje neizbežnog sukoba s nekim, ovaj san će se javiti kad nas pritiska izbegavanje nečega važnog.

Ako sanjate da padate...

— Ova vrsta snova povezana je s nekom vrstom "pada" u stvarnosti — ističe Lori Lovenberg. — Neko ili nešto vas je izneverilo. Ako sanjate da šetate suncem okupanom plažom i iznenada se otvori crna rupa i proguta vas, to možete shvatiti kao znak da je palo u vodu nešto za šta ste imali velike nade.

Ako sanjate da vas partner vara...

Lovenbergova ističe da ovo može biti znak da u vašoj vezi postoji "neko treći", ali da to uopšte ne mora biti osoba (osim ako vas je partner ranije varao ili imate razloga da sumnjate u neverstvo) — može značiti da vam smeta što vaš partner ne provodi vreme s vama već ostaje duže na poslu, igra igrice, "gluvari" na društvenim mrežama i sl.

Ako imate košmare o školskim danima...

Čak i decenijama nakon što izađemo iz školskih klupa može se desiti da sanjamo da smo đaci koji nisu uradili domaći zadatak, imaju test i sl.

— U svojim istraživanjima sam došla do zaključka da do "školskih snova" najčešće dolazi kada se nešto dešava na poslu ili u karijeri jer je škola bila prvi posao i mesto gde smo upoznali dinamiku kakvu podrazumevaju posao i karijera — otkriva Lovenbergova.

Tako, recimo, ukoliko sanjate da kasnite na posao ili ne možete da pronađete knjigu, to bi moglo da znači da se još uvek niste poslovno ostvarili koliko ste želeli.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs