ASTRO PROGNOZA

PREDVIĐANJE ČUVENOG RUSKOG NUMEROLOGA ZA JUL: Osmice će upoznati srodnu dušu, devetkama se život menja iz korena!

Donosimo vam najprecizniju prgnozu za jul

Zanimljivosti
14:14h Autor:
PREDVIĐANJE ČUVENOG RUSKOG NUMEROLOGA ZA JUL: Osmice će upoznati srodnu dušu, devetkama se život menja iz korena!
Foto: Shutterstock

Ruski numerolog Sergej Lang otkriva šta nas očekuje ovog meseca

Kako biste saznali šta vam mesečna numerološka prognoza predviđa, neophodno je da prvo izračunate lični broj životnog puta. Saberite sve brojeve iz datuma svog rođenja i svedite na jednocifren broj, piše Lovesensa.

Evo primera:

Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5

Broj životnog puta: 5

Evo kako će jul uticati na vas:

Broj 1

Vreme je da se konačno fokusirate na svoje dužnosti i odgovornosti. Preuzmite odgovornost za svoje poslove kod kuće, na poslu, u zajednici. Organizujte svoj lični život i karijeru. Pokrenite projekte koji će poboljšati vašu životnu situaciju. Šta god da vas čini srećnim, tome se i posvetite.

Nekome u vašem krugu prijatelja ili rođaka treba pomoć - obratite pažnju. Ovaj mesec vam donosi pozitivne promene na polju karijere - vreme je da se fokusirate na svoje ciljeve. Trudite se da budete disciplinovani maksimalno, jer će vam samo to doneti rezultate.

Što se tuiče ljubavi i tu je situacija bolja. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će vas zaintrigirati ukoliko ste slobodni. Onima u vezi, sledi mesec ispunjen ljubavlju i romantičnim trenucima.

Broj 2

Imat priliku da ispravite greške koje ste činili u proteklom periodu. Moguće je i iznenadno putovanje, vreme je da napunite baterije. Ovaj mesec oslobađa vašu divlju stranu, posebno kada su u pitanju društveni život i ljubavni odnosi. Jul je, bez sumje, najdinamičniji mesec za vas u ovoj godini.

Povratak osobe iz prošlosti mogao bi dodatno da utiče na promene na polju ljubavi. Što se tiče karijere, na dobrom ste putu, ali imajte na umu da ne možete baš sve da kontrolišete. Potrebno je da se opustite malo.

Broj 3

Imate više obaveza na poslu, a sa tim stiže i prilika za napredovanje. Jedino što vas sputava na putu ka uspehu je vaš ego. Sav stres koji doživite na poslu zaboravljate kada stignete kući. Tu vas očekuje pozitivna atmosfera i puno ljubavi.

Drugi deo ovog meseca donosi vam dinamična dešavanja na privatnom planu. Možete očekivati zanimljive situacije i pozive na razne događaje. Moguće je i neočekivano putovanje.

Broj 4

Došlo je vreme da se suočite sa odlukama koje ste dugo odlagali, a koje će značajno uticati na vaš život. Vaš strah se zasniva na vašoj neodlučnosti i nesigurnosti u svoje poteze.

Oslonite se na svoje srce i intuiciju, ona će vas voditi u pravom smereu. Ovo je idealno vreme za pravljenje dugoročnih planova.

devojka se smeje, Sreća, Osmeh, Smeh, Moda, šešir
foto: Shutterstock

Broj 5

Ovo je mesec u kojem ćete profitirati. Sav trud koji ste do sada uložili konačno počinje da se isplaćuje. Nadređeni će primetiti vaše zalaganje i nagraditi to.

Postoji i šansa za dodatnu zaradu, ali morate pametno povlačiti poteze. Ovaj mesec će za vas biti značajan i kada je o ljubavi reč. Biće tu svega, i pozitivnih, ali i negativnih emocija. Zauzeti će tražiti priliku da povratite ravnotežu u odnosu sa partnerom. Budite otvoreni i tolerantni. Slobodni bi kroz posao mogli da upoznaju zanimljivu osobu.

Broj 6

Vreme je da se posvetite svojim željama i da dobro razmislite u kom pravcu želite da vam život ide. Odbacite sve ono što vam smeta ili vas sputava. Moguće je da ćete se osećati melanholično i nostalgično, ali povremeno i scrpljeno. Bićete rasejani i dobro razmislite pre nego što nešto kažete kako ne biste uvredili nekoga.

Što se tiče finansija, ovo je odličan period. Mogući je iznenadni dobitak.

Nedostatak samopouzdanja i sumnja u sebe vas sputavaju da pronađete ljubav.

Broj 7

Vreme je da izađete iz zone komfora. Razmislte o promeni karijere ili započinjanju privatnog biznisa. Vreme je da prihavtite izazove. Ukoliko se bavite nekim umetničkim poslom, bićete posebno uspešni.

Ovog meseca ćete imati priliku za prolaznu avanturu. Čak i ako upoznate neku zanimljivu osobu, to neće dugo trajati.

Broj 8

Sledi vam veliki uspeh naposlu. Ono što se bude događalo u julu će značajno uticati na vaš život i budućnost.

Ljubav cveta, mnogi će upoznati srodnu dušu. Posvetite se više zdravlju. Promenite navike, posvetite se zdravijem načinu života i više vremena provodite u prirodi. Prijaće vam.

Broj 9

Promene u karijeri su moguće. Ovog meseca baš sve ide onako kako ste zamislili i to vas dodatno motiviše. Kreativni ste i imate sjajne ideje i spremi ste da rizikujete, a to će se na kraju ispostaviti kao najbolji potez koji ste povuklli u poslednje vreme.

Emocionalno stanje je pomalo turbulentno što stvara kod vas nervozu. Pokušajte da se osamite kako biste sredili misli i emocije.

Više nego ikad vam je potreban odmor kako biste napunili baterije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs