ASTRO PROGNOZA

U ISTOM DANU NAS OČEKUJE POMRAČENJE SUNCA I MLAD MESEC: Danas se ovim znakovima život menja iz korena!

Prstenasto pomračenje Sunca nastaje kad je Mesec najdalje od Zemlje pa se, i prilikom pomračenja, vidi Sunčev krug - "prsten vatre"

Zanimljivosti
Autor:
U ISTOM DANU NAS OČEKUJE POMRAČENJE SUNCA I MLAD MESEC: Danas se ovim znakovima život menja iz korena!
Foto: Shutterstock

Prstenasto pomračenje Sunca nastaje kad je Mesec najdalje od Zemlje pa se, i prilikom pomračenja, vidi Sunčev krug - "prsten vatre"! S obzirom će u istom danu nebo obasjati i mlad Mesec, otud nazim vatreni.

Kao da nam nije bilo dovoljno izazova koje je doneo Krvavi Mesec 26. maja i retrogradni Merkur u čijem društvu provodimo jun, a već nam dolazi i prstenasto pomračenje Sunca 10. juna 2021. godine. Neobično je to što će u istom danu nebo obasjati i mlad Mesec. Uticaj ove dve moćne astro sile će imati veliki uticaj na naše živote, piše Lepaisrećna.rs

Ovo, dakle, neće biti običan mlad Mesec, već će nam celu nedelju obojiti potresi i promene. Biće tu dosta kriza i velikih promena jer je Sunce i u kvadratu sa Neptunom, ali posmatrajte svoj život kao zdravo drvo sa ponekim suvim listom. Sve što treba da o(t)padne će o(t)pasti i - tako i treba da bude! Tako posmatrajte ostatak meseca.

Mlad Mesec će biti u Blizancima, od kojih jedan simbolički predstavlja telo a drugi duh, jedan je smrtan a drugi besmrtan. Ne dajte da vas ova dualnost muči, shvatite da je kraj nečega istovremeno i početak nečeg drugog. Spremite se za informacije koje će vas, u prvi mah, jako zbuniti, a možda čak vratiti u prošlost - setite se, šta se dešavalo prošlog novembra? A šta, takođe značajno, prošlog maja? Moguće je da će se baš sada zatvoriti neki važan krug koji vam je tada otvoren.

Mlad mesec, Horoskop, umetnička fotografija, umetnički portret
foto: Shuterstock

Sledeća eklipsa u Blizancima biće tek 2029. godine, a astrolozi kažu da će ova imati uticaj na našu kolektivnu budućnost. Savetuju da upravljate čvrsto svojim mislima i ne dozvolite im da vas vode ka strahu već da budu stalno usmerene ka ljubavi.

Najveći uticaj i promene će osetiti Blizanci, Škorpije i Bikovi.

Ništa nemojte da forsirate, ništa ne činite na silu. Budite samo pažljivi i pratite znake, sve će vam se pokazati šta treba da radite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs