VEROVALI ILI NE...

DA LI ME OČI VARAJU ILI JE ONO KRALJICA ELIZABETA? Ono kad vam na venčanje banu Tramp, Obama i britanska kraljica!(FOTO)

Nije mala stvar da ti se bivši predsednik najjače sile na svetu Donald Tramp formalno nepozvan pojavi na venčanju, ali Tramp nije prvi visoki dužnosnik koji je "upao" na nečiji veliki dan.

Zanimljivosti
Autor:
DA LI ME OČI VARAJU ILI JE ONO KRALJICA ELIZABETA? Ono kad vam na venčanje banu Tramp, Obama i britanska kraljica!(FOTO)
Foto: Profimedia

Dva kanadska premijera i to dok su bili na funkcijama, Barak Obama, pa čak i engleska kraljica iznenađivali su mladence.

Bivšem predsedniku Donaldu Trampu jučerašnje nenajavljeno pojavljivanje na venčanju na Floridi nije prvi slučaj kada se slučajno našao na venčanju.

Pola godine nakon što se uselio u Belu kuću, Tramp je boravio u „Trampovom nacionalnom golf klubu“ u Nju Džerziju, gde su takođe Kristen Pijatkovski i Taker Gledhil planirali da se venčaju.

Nisu imali pojma da novi predsednik planira da "bane" na venčanje sve dok nisu videli pripadnike tajne službe kako ulaze u prostoriju da raščiste put za njega.

Osim što je čestitao mladencima, Tramp je potpisao nekoliko kačketa "Učinimo Ameriku ponovo velikom" i podelio ih gostima.

Kanadski premijeri njuh za venčanja

Bivši premijer Kanade Stiven Harper 2012. godine se impromptu pojavio između mladenaca dok su se fotografisali u parku u Otavi.

Opušteno obučen u pantalonama, košulji i plavoj vindjakni, Harper je tokom šetnje naišao na novopečeni mladi bračni par, a posle čestitki se i fotografisao stajući između do ušiju nasmejanih mladenaca.

Da kanadski premijeri imaju dar da „fotobombuju“ venčanja pokazao je i Džastin Trudo, fotografisan 2016. godine toples na plaži, koju je jedan kanadski par odabrao za venčanje.

Kanadski premijer držao je surfersku dasku i sa prijateljima se sklonio po strani dok je mlada u venčanici prolazila, ali su ga fotografi ipak uhvatili u kadar.

Pojavljivanje Trudoa bez majice odmah su preneli svi mediji, što svakako nije teško palo damama širom sveta, pošto kanadski premijer uživa status jednog od najpoželjnijih ljudi na svetu.

Kad ti kraljica upadne na venčanje...

Jedan britanski par doživeo je ono što retko ko doživi. Njihovo izgovaranje sudbonosnog „da“ ulepšali su kraljica Elizabeta i princ Filip.

Nenajavljena poseta britanskog monarha ostavila je bez teksta mladence Džona i Fransis Kening, koji su ceremoniju venčanja imali u istom prostoru gde je kraljevski par ručao.

Mladoženja Džon znao je da će kraljica biti u Mančesteru u vreme njihovog venčanja, pa je, navodno, u šali poslao pozivnicu Bakingemskoj palati. Uljudno je odbijen.

Iako nije očekivao, a i dobio je i formalno odbijanje, on i supruga bili su potpuno šokirani kada su kraljica i princ Filip svratili do njihovog stola da im čestitaju i fotografišu se zajedno.

„Bilo je potpuno čudno da je znala naša imena. Rekla je: Zdravo Džon, zdravo Frensis“, ispričala je mlada za britanske medije.

Obamamanija

Jedan od najneočekivanijih gostiju u se pojavio na venčanju Stefani i Brajana Tobea 2015. godine - predsednik Barak Obama.

Dok je bio u poseti Kaliforniji, predsednik Obama otišao je da odigra partiju golfa na terenima „Tori pajns“, gde su Stefani i Brajan planirali da se zavetuju jedno drugome.

Iznenada su videli terenska vozila tajne službe kako dolaze i rečeno im je ili da odmah počnu sa venčanjem ili da sačekaju. Ne želeći da žure, odlučili su se za drugu opciju.

U jednom trenutku fotografi Džef i Erin Jungren rekli su: „Kladimo se da bi se fotografisao sa nama ako bismo otišli do njega“, na šta je mlada pristala.

Stigli su taman pred kraj partije, a Obama im je čestitao i pozirao na nekoliko fotografija.

(Stil.kurir.rs/RTS)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs