NEVEROVATNO

DVORAC, BALSKA HALJINA, KOČIJE I SKULPTURE OD LEDA: Ovako izgleda dečija proslava od 3 miliona dinara! (VIDEO)

Devojčica ipak nije bila zadovoljna tortom

Zanimljivosti
Autor:
DVORAC, BALSKA HALJINA, KOČIJE I SKULPTURE OD LEDA: Ovako izgleda dečija proslava od 3 miliona dinara! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / tlc uk

"Ona je moje jedino dete koje živi u bajkama i želim da uhvatim taj trenutak", rekla je mama Nikol u emisiji "Outrageous Kids Party" na TLC-u.

Sledeći svoju želju ova mama je za proslavu šestog rođendana ćerke Grejs potrošila više od 30.000 dolara odnosno oko 3.000.000 dinara.

Iako je prvo nameravala da potroši 10 hiljda dolara, ta cifra je na kraju dosegla 30 hiljada. Kako sama kaže, htela je svojoj mezimici da priredi zabavu za pamćenje, s obzirom da njenu stariju decu koja imaju 16 i 18 godina, takva vrsta zabava više ne interesuje.

"Mislim da najbolje stvari u životu ne dolaze sa velikim zabavama", rekao je suprug Nikol i tata iz ove priče koji nije slutio da će se planovi njegove supruge oteti kontroli.

Na proslavu ovog rođendana pozvano je 250 gostiju, tu se nalazio dvorac, skulptura od leda, kostimi, dekoracija od balona i cvetova.

Nikol je čak unajmila i profesionalnu šminkerku za ćerku, ali devojčica nije bila zainteresovana za to. A iako je zabava iz bila poput proslave iz najlepših snova većine šestogodišnjaka, Grejs nije bila baš oduševljena. Kada je ugledala tortu od osam spratova, naljutila se.

"Grejs je pomalo perfekcionista, poput svoje majke i kada su pred nju stavili tortu, rekla je: "Zar nije trebalo da bude plava?", i počela je da plače".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs