Astro prognoze

Dnevni horoskop za 31.januar: Sreća je uz vas!

Ovnu su zvezde naklonjene u svakom smislu, Rak da pripazi na zdravlje, Lav će upoznati jednu posebnu osobu

Zanimljivosti
10:41h Autor:
Dnevni horoskop za 31.januar: Sreća je uz vas!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Sreća će i ovog puta biti uz Vas, pa će neka treća osoba, koja ima uticaj na dešavanja, shvatiti da ste nepravedno gurnuti u stranu i zauzeće se za Vaš slučaj. Osvrnite se oko sebe, jer sa određenom osobom imate dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Situacija ce Vam biti naklonjena. Moguća je prehlada.

BIK

Ne idite direktno na nekog ko Vam je potreban, već koristite posrednike u vidu proverenih prijatelja, pa ćete tako i mnogo lakše doći do cilja. Ukoliko ste u vezi, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na kraći period, koji će Vam dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Povedite računa o zubima.

BLIZANCI

Zbog borbe koju vodite, imate povremeno pad volje i blagu dozu pesimizma koju vešto skrivate, vrtite negativne scenarije u glavi, a to Vas usporava u ostvarenju planova. Emotivno, nemojte ulaziti u konfliktne situacije, nastojte da ih prevaziđete. Budite svesni obostranih emocija, pa nastojte da ne napravite pogrešan potez. Problemi sa grlom.

RAK

Mnogo bolje rezultate možete ostvariti kao svoj gazda, nego kao deo nekog sistema. Ako radite u velikoj državnoj instituciji, počnite da honorarišete i popravite kućni budžet. Još nemate nameru da se vežete. Ipak, nemojte biti protiv ove sudbinske veze, jer drugu šansu nećete imati. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

LAV

Dolazi do promene, koja bi mogla da utiče na povećanje stresa i poslovnu tenziju. Biće Vam potrebna umesnost u prilagođavanju, a ne kritika. Slobodni Lavovi mogu da odahnu, jer su na pragu poznanstva sa izuzetnom osobom. Biće Vam zao sto je ranije niste upoznali, ali ćete i nadoknaditi sve ono sto šte mislili da ste propustili. Muči Vas probava, pa povedite računa o ishrani.

DEVICA

Sve vreme vodite bitku protiv sebe i sklonosti da stvari vidite u gorem izdanju nego što realno jesu. Ovo bi moglo da umanji Vašu volju da se dokažete i da budete na vrhu. Ukoliko ste u vezi, očekuje Vas nestabilnost. Već neko vreme odnosi među Vama su zategnuti, stoga Vam je potrebno malo više tolerancije, a i razgovora, da bi ste pregurali krizu. Pad imuniteta.

VAGA

Terajte sebe i ne posustajte pred preprekama, jer su one takve, da uz malo volje, možete da ih prevaziđete i da iz svega izađete prekaljeniji i iskusniji. Na sve to, neka situacija u kući ili široj porodici mogla bi da Vam komplikuje emotivno stanje. Nervoza je prisutna, krizirate.

ŠKORPIJA

Otkrićete neke zanimljive informacije zbog kojih ćete svoj odnos sa nekim osobama preispitati i ubuduće ih drzati na distanci. Pokušajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rešenje. Nemojte dokazivati kako ste Vi u pravu. Čuvajte se mogucih upala.

STRELAC

Budite oprezni i mudri kada je trošenje novca u pitanju, ali i kada je u pitanju i način dolaska do novca. Trudite se da bude sve regularno, jer bi ste u protivnom kasnije mogli da imate problema. Oni koji su u vezi, prilično su se ohladili. Vreme je da nešto promenite u odnosu. Odlično se osećate!

JARAC

Stalno nesto čekate, a rešenje ne zavisi od Vas, već od osobe koja Vam je bitna za nastavak nečega što ste već započeli. Pokusajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rešenje. Nemojte dokazivati kako ste Vi u pravu. Manji pad imuniteta.

VODOLIJA

Nadoknadite propuštenu priliku, da bi ste ovu fazu završili sa pozitivnim bilansom. Neke stvari koje previdimo i propustimo uvek nam se vraćaju. Slobodne Vodolije nemaju snagu da krenu dalje. To nije dobro za Vas, jer propuštate prilike, koje Vam se kasnije neće ukazati. Unutrašnji nemiri.

RIBE

Započnite što više novih stvari i preuzmite neke nove obaveze koje će biti finansijski isplative. Uzalud patite za voljenom osobom, koja je otišla svojim putem. Jedne oči Vas već duže vreme posmatraju, a još nemaju hrabrosti da Vam priđu. Možda i s pravom! Muči Vas glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs