ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 25. januar: Povedite računa o finansijama!

Bikovi su puni energije, Blizance muči glavobolja, Device nervozne

Zanimljivosti
08:20h Autor:

OVAN

Možete očekivati razrešenje projekta koji ste davno započeli. Ukoliko se vezujete za nekog ko je zauzet, morate biti pažljivi, jer on neće napustiti porodicu, ali Vas neće ni povrediti. Sklon je avanturama, neuhvatljiv, to Vas je i privuklo. Budite što više na svežem vazduhu!

BIK

Imate mnogo snage i elana! Sada je vazno da ostvarite punu saradnju, a to možete samo kroz pregovore. Imate dobar odnos sa partnerom, ali morate uneti malo više dinamike u odnos. Obratite pažnju na rameni pojas, možete osetiti bolove.

BLIZANCI

Sticanjem novih saradnika, vešto zadobijate i prijatelje, koji će Vam jednom biti i od koristi. Možete nesmotreno, upasti u neku vrstu flerta sa kolegom sa posla. Nemojte time da ugrozite postojeću vezu! Prisutne su glavobolje.

RAK

Sada je potrebno da sto više radite! Morate povesti računa o saradnicima koji Vam duguju novac, jer ćete ga tesko povratiti. Partner Vam je beskrajno interesantan. Prepustite se čarima. Povedite računa o urogenitalnim organima.

LAV

Stavite akcenat na posao sa prijateljima. Mada niste pobornik takve saradnje, ovog puta ćete morati da pređete preko nekih svojih principa i strategije koju sprovodite. Nemojte previse da se opuštate, jer ste opet potrebni partneru. Moraćete da unesete svežinu i razumevanje u vezu. Kraj dana moze biti ispunjen malodušnošću.

DEVICA

Očekujte odugovlačenje u poslu, a Vi volite operativnost i brzinu. Ukoliko u posao uvedete drugog saradnika, možete se nadati brzoj realizaciji. Spustite ego na prihvatljive granice, jer time stvarate distanciranost kod partnera. Glavobolja i nervoza su prisutne celog dana.

VAGA

Moraćete više da se trudite i radite, kako bi došli do cilja. Finansije su Vam manje od zamisljenih. Možete ponuditi svoju pamet, razumevanje i emocije, a najvažnije je da partner u svakom trenutku zna da na Vas može da računa. Vreme je da obavite redovnu godišnju kontrolu.

ŠKORPIJA

Imate snažne ideje i podsticaje. Nije Vam teško da radite, ali Vam je veoma teško da gledate one koji ne rade. Oni koji su u vezi, postali su sumnjičavi prema partneru, koji ih sigurno neće izneveriti. Skloni ste depresiji, negativnom stavu prema dešavanjima.

STRELAC

Sada nije vreme da birate drugog saradnika, jer možete lako pogrešiti. Iskoristite dan za rad i zaradu. Iako ste večiti putnik istraživač, ovih dana ćete više vremena provoditi sa porodicom i voljenom osobom. Savršeno ste zdravi, ali prenapeti i prezauzeti. Sve to mora negde da ostavi i posledice.

JARAC

Odugovlačenje i loše isplaćen honorar loše utiče na Vas! Ne donosite nagle odluke. Bićete skloni maštarijama i begu od stvarnosti. Neke odnose ćete bespotrebno idealizovati, a neki će vas razočarati bez pravog razloga. Mišici su vam stegnuti, a živci prenapregnuti. Morate da nađete aktivnost koja vas jednako opušta, ali i drži u fizičkoj kondiciji.

VODOLIJA

Moguć je gubitak novca ili nedostatak da bi se neki projekat završio. Znate da ste sami krivi za ovakva dešavanja i trebalo bi da ćutite i da istrpite sve kritike koje stižu od partnera. Izbegavajte dijete, radije eksperimentišite sa različitim kuhinjama dok ne nađete onu koja Vam odgovara.

RIBE

Za one koji imaju bolju energiju i veći optimizam, uvećanje budzeta je za očekivati. Oni koji imaju privatan biznis, mogu da odahnu, jer će imati posla i uspeće sve da nadoknade. Slobodni pripadnici znaka nailaze na veliku prepreku u životu, a to je neshvatanje okoline, zbog čega su i odabrali baš takvog partnera. Ne izbacujte meso i uvedite vise vlakana u ishranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs