Astro prognoze

Dnevni horoskop za 19. januar: Izbegavajte svađe po svaku cenu!

Ovan okreće novi list na poslu, Lav razmišlja o otkazu, Strelac napreduje, Ribe ne mogu da saberu misli

Zanimljivosti
15:00h Autor:
Dnevni horoskop za 19. januar: Izbegavajte svađe po svaku cenu!
Foto: Shutterstock

Ovan

Problemi sa vašim partnerom utiču na vaš rad na poslu. I ako imate problema sa tim pokušavate da sve postignete. Polako počinjete da zaboravljate na to i posao vas motiviše da okrenete novi list i prebolite to. Povedite računa o preteranom unosu alkohola u vaš organizam. Ne konzumirajte ga često i u velikim količinama jer veoma štetno utiče na vas. Razdražljivi ste i nervozni. Odmarajte više.

Bik

Ne želite da budete deo ničijih malverzacija i nekih nelegalnih radnji, zato je vreme da neke vaše prijatelje udaljite od sebe jednom za svagda. Znate da su neki vaši prijatelji od ranije podložni radnjama koje vas ne zanimaju ali ste mislili da se vremena menjaju. Vuk dlaku menja ali ćud nikada.

Blizanci

Saradnici dobro razumeju šta im govorite ali neki od njih nemaju dovoljno iskustva da sami bez vaše pomoći urade to, potreban im je neko da im u praksi pokaže kako nešto uraditi. To morate da budete vi pošto imate najviše iskustva.

Rak

Imate sve što vam duša poželeti može, sređen životni prostor, dobro materijalno stanje, nansijski ste dobro situirani, ali vi opet niste zadovoljni. Zapitajte se zašto je to tako. Nije novac ono što je potrebno da bi čovek bio srećan, to vam je tek sada jasno. Sa druge strane, možda i vi tražite previše i ne znate ni sami šta želite od života.

Lav

Nemojte da dozvolite da vas samo interesi vode kroz posao, morate da imate i neka interesovanja i strast kako bi mogli da se bavite svojim poslom na pravi način. Ako vam je uteha samo finansijska, pre ili kasnije ćete osećati zasićenje i doćiće vam da date otkaz prvom prilikom.

Devica

Ponovo ste nalazite u situaciji kada morate da birate između dve stvari koje su vam veoma bitne u životu. Celog života pravite neke izbore, a većina tih izbora je bila pogrešna ili se barem vama tako čini. Možda je konačno došlo vreme da napravite pravi izbor, samo treba malo vremena da dobro razmislite šta ćete izabrati.

Vaga

Pozicija na radnom mestu koju trenutno zauzimate nikako nije bila vaš konačni cilj, ali ste evo već godinama na istoj lestvici i polako gubite nadu da će to da se promeni u skorije vreme. Osećate bolove u stomaku, proverite da li je reč o nečemu ozbiljnijem ili vam se ponovo vraća vaš hronični problem sa varenjem.

Škorpija

Ako smatrate da niste spremni na određene životne korake koji će vam u velikoj meri promeniti život, nemojte to da uradite samo zato ako vas neko pritiska zbog toga. Kajaćete se kasnije a biće kasno da stvari vratite u prvobitno stanje.

Strelac Smatrate da ste dosta napredovali u odnosu na prethodnih par meseci ali to još uvek nije vaš konačan cilj. Trudićete se i dalje, možda i više nego ikada ranije. Problemi sa sinusima.

Jarac

Ako vam se neko izvini danas, prihvatite to izvinjenje samo ako vidite da je iskreno i da se ta osoba zaista kaje. Sa druge strane, ako izvinjenje zvuči veštačko, to ne bi trebalo da zvuči tako, zbog toga dobro analizirajte da li ta osoba ima neke skrivene namere.

Vodolija

Nemojte biti strogi prema sebi ali ne smete ni prema drugima. Svako ima pravo na grešku i ljudski je grešiti, ali je ljudski i praštati. Neko pravi grešku namerno, neko slučajno, sticajem okolnosti neke greške ne mogu da se izbegnu koliko god mi to želeli.

Ribe

Danas nikako niste u stanju da saberete vaše misli, osećate se uznemireno i izgubljeno i ne znate odakle da počnete. Pre nego što krenete sa bilo kojom aktivnošću udahnite duboko i smirite se inače nećete ništa uraditi kako treba. Nemojte da se svađate sa nekim samo zato što tvrdite da ta osoba nije u pravu. Možda je krivica vaša ali je vi ne prihvatate ili ne vidite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs