Astro prognoze

Dnevni horoskop za 12. januar: Problemi na poslu!

Ovan zabrinut, Bik nije zadovoljan emotivnim životom, Rak osetljiv, Škorpija frustrirana

Zanimljivosti
15:20h Autor:
Dnevni horoskop za 12. januar: Problemi na poslu!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao je u zastoju. Očekuju vas problemi na polju komunikacije. Neki dogovori će biti otkazani, a neki se neće završiti u vašu korist. Prilično ste zabrinuti zbog posla. Bračni partner je osoba na koju se u potpunosti oslanjate. Svoju ljubav dokazuje konkretnom pomoći. Ne samo da vas podržava emotivno, nego i materijalno. Zdravlje nije dobro ni u fizičkom ni u psihološkom smislu. U prvom slučaju imunitet vam je jako slab, a u drugom slučaju ste neraspoloženi i skloni depresiji.

BIK

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Vaši poslovni planovi su detaljni, a njihova realizacija teče po planu. Imate jasan cilj koji želite da postignete i u tome uspevate. Odnos sa emotivnim partnerom je totalno nezadovoljavajući. Problemi su prisutni u sferi komunikacije. Imate utisak da nemate šta više da mu kažete, kao i on vama. Zdravstveno stanje je stabilno. Vi imate maksimalno odgovoran odnos prema zdravlju i radite sve što je u vašom moći i da ga održite. Napori daju odlične rezultate.

BLIZANCI

Posao se razvija upravo onako kako želite. Jako ste racionalni, energični, nezaustavivi. Vaše zalaganje i rezultati su primećeni i nadređena osoba vas hvali. Emotivna veza se normalno razvija. Partner ima neke svoje probleme koji su nevezani za vezu i ne utiču na nju. Maksimalno se posvećujete jedno drugome. Urogenitialni sistem je osetljiv, kao i bubrezi. U slučaju da vas zanima dobijanje potomstva, a muškog ste pola, neophodno je da odete na pregled i proverite da li je sve u redu.

RAK

Totalno ste demotivisani situacijom na poslu. Više vam ne pada na pamet da pokušavate da pokrenete ovu oblast jer ste sigurni da rezultata neće biti. Prilično ste zabrinuti zbog odnosa sa bračnim partnerom. Imate utisak da je zainteresovan za razvod, ali da ne sme prvi da to spomene nego čeka vašu inicijativu. Prilično ste osetljivi, a pritom ne brinete o zdravlju. Kosti su prilično osetljive, tako da su mogući bolovi i problemi sa reumom. Sem toga, skloni ste povredama i prelomima.

LAV

Prilično ste demoralisani. Na poslu ima jako puno problema. Iako ste uporni i ulažete maksimum svoje energije u posao ne uspevate da prevaziđete probleme. Raspoloženje bračnog partnera je prilično loše i nema potrebu za komunikacijom. Smatrate da je u pitanju faza prolaznog tipa i da će on uskoro da se vrati u normalu. Disajni organi su prilično osetljivi. Problemi nastali u ovom periodu imaju potencijal da traju duži vremenski period. Potrebno je da što pre ojačate imunitet.

DEVICA

Očekuje vas priliv finansija koji vam popravlja raspoloženje. Što se tiče saradnje sa inostranim partnerima odlična se razvija i time ste u potpunosti zadovoljni. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Dok je nekada dobra komunikacija bila ono što vas je privlačilo njemu sada komunikacije uopšte nema čime ste razočarani. Imunitet je prilično loš, a sem toga skloni ste i hroničnim problemima. Mogući su problemi sa pritiskom u smislu da može da varira i da vam zbog toga bude loše.

VAGA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Obaveza ima u optimalnoj količini: dovoljno da možete da zaradite i kvalitetno odradite obaveze, ali ne u meri da ste pod stresom. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Bračni partner ima probleme na poslu zbog kojih je zabrinut. Pokušavate da ga opustite, ulijete samopouzdanje i oraspoložite. Zdravlje je stabilno. Vaš organizam je snažan, a vi dodatno vodite računa o njemu. Skloni ste da koristite različite biljke u cilju prevencije od bolesti.

ŠKORPIJA

Frustirani ste zbog poslovne situacije. U toku je nepovoljan period prepun teškoća koje ne uspevate da prevaziđete. Počinjete da sumnjate u svoje sposobnosti. Postoji osoba koja vam je stalno u mislima. Problem je što još uvek nemate komunikaciju sa njom i strpljivo čekate pravi trenutak da je pokrenete. Neophodno je da konačno počnete da vodite računa o zdravlju. Glava je izuzetno osetljiva pa su mogući problemi sa sinusima, glavobolja, temperatura itd.

STRELAC

Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Ideje su vam pragmatične, utilitarne i šta god vam padne na pamet to u vrlo kratkom vremenskom roku realizujete. Odnos sa parterkom se odlično razvija. Ono što vam se jako dopada je emotivna stabilnost druge strane. Imate osećaj da sa njom možete da ostvarite vezu na duge staze. Osećate se dobro. Problem je što je imunitet oslabljen. Za vas je najbolje da pod hitno krenete da podižete imunitet, jer su mogući problemi sa disajnim organima.

JARAC

Prilično ste nervozni zbog poslovno-finansijske situacije. Poslovnih obaveza je sve manje i manje što direktno utiče na ograničenje finansijske moći. Zabrinuti ste za budućnost. U braku ste forme radi. Emocije su odavno nestale. Još uvek niste spremni da otvoreno porazgovarate sa partnerkom o razvodu. Svesni ste da ona želi da brak opstane. Imunitet je prilično slab, a vi imate prilično neodgovoran stav prema sopstvenom zdravlju. Disajni organi su osetljivi. Najbolje da preduzmete preventivne mere.

VODOLIJA

Razmišljate o nekim poslovnim idejama iz prošlosti. Dolazite na ideju da ih malo modifikujete, osavremenite i da proverite da li mogu da daju adekvatne rezultate. Nema novih dešavanja u emotivnoj sferi. Prilično ste negativni i plašite se da nećete biti u prilici da nađete partnera, a u isto vreme niti se družite niti izlazite. Raspoloženje vam je u padu. U psihološkom smislu ste posustali, negativno razmišljate. Što se fizičkog zdravlja tiče skloni ste hroničnim problemima.

RIBE

Prilično ste zainteresovani za saradnju sa inostranim parnerima. Svu svoju energiju usmeravate u tom smeru. Imate odličnu komunikaciju i optimista ste po pitanju saradnje. Brak je u ozbiljnoj krizi. Niste zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom. On je distanciran, nezainteresovan za komunikaciju, ne obraća pažnju na vas. Obraćate maksimalnu pažnju na svoje zdravlje. Koristite suplemente u cilju jačanja imuniteta, dovoljno ste odmarate i ono što je bitno imate pozitivan stav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs