Stav

Žena potrošila 8.800 evra na sebe, a deci neće da kupi ništa: Majke koje ne paze na sebe na kraju završe razvedene! FOTO

Karla Beluči tvrdi da je na sebe potrošila oko 8.000 funti (8.800 evra), u želji da se "skocka" do Božića, dok za decu nije kupila ni jedan jedini poklon

Zanimljivosti
Autor:
Žena potrošila 8.800 evra na sebe, a deci neće da kupi ništa: Majke koje ne paze na sebe na kraju završe razvedene! FOTO
Foto: Printscreen/ INstagram/ officialcarlabellucci

Jedna majka iz Velike Britanije tvrdi da deci ove godine, za Božić, neće pokloniti ništa i jednostavno je nije briga.

Njeni tinejdžeri su tražili patike Najk, novi laptop, nove telefone, odeću, Xbox i td, ali Karla kaže da će biti srećni ako dobiju čestitku ovaj Božić.

Umesto da na decu "spiska" poslednju paru, Karla je odlučila da počasti sebe sa pilingom, manikirom, tretmanom lica, filerima, botoksima, novom odećom, a sve to za Božić.

Karla je bivša manekenka, koja se prošle godine našla na naslovnim stranama nakon što je lažirala depresiju kako bi dobila besplatnu operaciju nosa. Ona kaže da je zaslužila da ove godine počasti sebe, zbog toga što prolazi kroz stres izazvan pandemijom, a njena deca bi trebalo da sama zarađuju novac preko društvenih mreža, a ne da od nje traže poklone.

Za magazin Fabulos, Karla tvrdi da je nije briga što je drugi smatraju sebičnom, jer ona za sebe misli kako je "briljantna mama".

"Zaslužujem tih 8.000 funti. Razmaziti decu na Božić je pogrešno. Mislim da su roditelji, koji ove godine razmaze svoju decu, licemeri. Ja sam briljantna mama i koristim Kovid Božić kao životnu lekciju.

Želim da moja deca budu zvezde društvenih mreža i uskraćivanje poklona ove godine naučiće ih kako da zarade za sebe.

Uvek sam deci za Božić kupovala nove i lepe stvari, a sada je vreme za mamu," rekla je Karla (38).

"Mame koje ne paze na sebe i ne drže do svog izgleda na kraju završe razvedene, a ja to ne želim," tvrdi Karla, a prenosi Mirror.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs