Astro predviđanja

Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Petao

Divna godina za venčanja i povećanje finansija

Zanimljivosti
Autor:
Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Petao
Foto: Shutterstock

Petao i Bivo se savršeno slažu, pa će osobe rođene u znaku Petla imati punu podršku i mnogo sreće tokom 2021. godine. Ipak, to nije razlog da se poptuno opustite. Ove godine čekaju vas iznenađenja na mnogim poljima.

Ljubav

Ova godina je odlična da izgradite lepe veze sa članovima porodice i partnerom. Ako ima nekih problema na ovom polju, prevazići će se iskrenim razgovorom. Lepa je godina i za venčanja, naročito u jesen.

Novac

Vaš glavni izvor prihoda može biti uvećan honorarnim poslovima kojih će biti u izobilju ove godine. Neće biti stalni, ali s vremena na vreme zaradićete fine svote novca "sa strane". Ipak, ne zapostavljajte glavni posao.

Zdravlje

Godina Bivola vama donosi snagu da se izborite sa lošim navikama, poput pušenja, alkohola, lenjosti... 2021. godina je sjajna prilika da dovedete ishranu u red i postanete disciplinovani kada je reč o vežbanju.

Karijera

Kreativnost će vam proširiti granice i otvoriti mnoge mogućnosti. Uspešno ćete završiti svaki zadatak, u nekim ćete čak i prevazići samog sebe. Umetnici i glumci imaju najviše sreće ove godine. Ako imate neki hobi, ovo je sjajna godina da ga pretvorite u unosan posao.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs