Neverovatno

DA LI SU OVO NAJTVRDOGLAVIJI VLASNICI NA SVETU? Ni po koju cenu nisu hteli da prodaju kuću i dozvole gradnju autoputa

Nema tog novca koji može da zameni dom. Vlasnici ovih kuća su to bukvalno shvatili

Zanimljivosti
15:49h Autor:
Najtvrdoglaviji vlasnici kuće nisu dozvolili gradnju na auto putu, Foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Dok većina nas razmišlja o vikendici na selu, ovi ljudi ne pristaju na preseljenje čak i kada im izvođači radova daju milione.

U Kini su tri porodice odbile da se isele iz zgrade oko koje je planiran kružni tok. Na kraju su ostali da žive u sred saobraćajne gužve i izgleda da im to ne smeta uopšte:

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Jedan kafić u Francuskoj postao je poznat po tome što je vlasnik odbio da se iseli kada je započeta velika gradnja. Pošto je bio vlasnik objekta od sedamdesetih godina prošlog veka, gazda kafića nije hteo da se pomeri iako su njegove mušterije već odavno našle drugi kafić.

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Kada je Rokefeler pravio svoju veliku zgradu, dva muškarca, vlasnika dve male kućice pored gradilišta, odbili su da prodaju svoje kuće za manje od 2,5 miliona dolara. Pošto Rokefelerovi nisu pristali na tu cenu, kućice su ostale netaknute kada je zgrada izgrađena do kraja.

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Kuća na sred puta u Kini ostaće upamćena po najtvrdoglavijim vlasnicima koji su odbili da se isele i prodaju kuću, čak i kada je ceo njihv komšiluk pretvoren u autoput.

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Pogledajte sve najčudnije priče ovih vlasnika koji nisu hteli da se odreknu svog porodičnog doma, uprkos milionima koji su im nuđeni da se presele:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs