Astro prognoza

Dnevni horoskop za 2. decembar: Šta god da radili, vežite konce za nebo!

Lav srećan, Bik uspešan, Devica nezadovoljna, Ribe usamljene, Vodolija euforična

Zanimljivosti 01.12.2020. - 07:22h Autor: Kurir

OVAN

 

Jako ste sugestivni prilikom poslovnih pregovora i uspevate drugu stranu da sponzoriše neke vaše projekta. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana je neopuštena i ne odgovara na vaše udvaranje. Zdravlje je dobro.

 

BIK

 

Uporno se borite za samostalnost u radu. Ne dozvoljavate nikome na poslu da se meša u vaše poslovne odluke. Zadovoljni ste vezom. Provodite opušteno vreme sa partnerom. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

BLIZANCI

 

Totalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Radite više stvari istovremeno i to prilično uspešno. Posvećujete se partneru. Njegova reakcija je neočekivano mlaka pa ste razočarani. Urogenitalni trakt je osetljiv.

 

RAK

 

Započinjete novu poslovnu saradnju. Verujete da će biti zadovoljavajuća i dugotrajna. Imate simpatiju, ali nemate inicijativu. Situacija je slična kod simpatije. Primećujete da se lako umarate. Potreban vam je odmor.

 

LAV

 

Vaša potraga za poslom je urodila plodom. Stiže nova poslovna ponuda koja vam u svemu odgovara. Zainteresovani ste za simpatiju i trudite se da je osvojite. Svesni ste da ste pobudili emocije kod druge strane. Osećate se dobro.

 

DEVICA

 

Nezadovoljni ste saradnjom sa strancima, jer ih zanimaju prvenstveno lični, a ne zajednički ciljevi. Pokušavate da osvojite simpatiju. Zbog lošeg prethodnog iskustva ona se ne otvara lako. Disajni organi su osetljivi.

 

VAGA

 

Posao se odvija normalno, bez ikakvih teškoća. Upravo zbog toga imate očekivanja koja su veća od realnih. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera i želite da on promeni ponašanje, ali on nema tu nameru. Moguće su alergije.

 

ŠKORPIJA

 

Dobijate konkretne radne zadatke. Motivacija vam nije jača strana, ali radite ono što morate. Zadovoljni ste emotivnom sferom i slobodno vreme posvećujete partneru. Pripazite na bešiku jer je moguća urinarna infekcija.

 

STRELAC

 

Završavate poslovnu saradnju i jednu poslovnu fazu. Zainteresovani ste za poslovne promene i novine. Brak je u krizi, ali vi pokušavate da popravite odnos sa voljenom osobom. Verujete da još uvek ima nade za brak. Bubrezi su osetljivi.

 

JARAC

 

Prilično ste ambiciozni i vredni. Sa kolegama detaljno razrađujete poslovne planove. Kada je ljubav u pitanju prilično ste nesigurni. To se manifestuje pokazivanjem ljubomore koja je totalno nepotrebna. Moguća je reuma.

 

VODOLIJA

 

Poslovne odluke donosite na osnovu intuicije. Pokazujete se da ste uradili pravu stvar. Upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak. Izgleda vam prilično snažno i stabilno. Zdravstvena situacija je stabilna.

 

RIBE

 

Zadovoljni ste prilivom finansija. Odnos sa kolegama nije najbolji. Među njima ima onih koji vam nisu u potpunosti naklonjeni. Dobijate stidljivu ljubavnu ponudu. Iznenađeni ste jer tu osobu smatrate prijateljem. Izbegavajte alkohol.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...