Da li ste na spisku?

4 znaka Zodijaka najčešće razviju mentalne bolesti: Ovo je za njih najbolji lek!

Životni stil i karakterne osobine ovih znakova obično dovedu do psihičkih bolesti

Lepi & Zdravi 16.11.2020. - 10:28h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da su neki horoskopski znakovi skloniji mentalnim bolestima u odnosu na sve ostale.  

 

To su ova 4 znaka:

 

Ovan

 

Najslabiji delovi tela osoba rođenih u znaku Ovna su glava, mozak, oči, nos, vilica, cirkulacija, srce, bubrezi i reporuktivni organi. Ovnovi imaju naviku da svoju energiju troše nekontrolisano, pa su podložni povredama, zapaljenjima, akutnim infekcijama, visokoj temperaturi i lošoj krvnoj slici, ali i mentalnim bolestima. Najviše im prija svež vazduh, poravak pored mora ili bilo koje vode. Za njih je to najbolji lek. 

 

Blizanci

 

Delovi tela u najvećem riziku kod Blizanaca su ramena, ruke, prsti, pluća, štitna žlezda, a posebno je osetljiv nervni sistem. Skloni su bronhitisu i astmi, ali i neurozama i zapaljenjima mozga, zbog kojih može doći do razvoja mentalnih poremećaja. Skloni su i hipohondriji. Najbolji lek za Blizance je balansirana ishrana i aktivnost koja oslobađa od mentalnog stresa.

 

8 jezivih mentalnih bolesti: Simptomi neizlečivih poremećaja psihe!

foto: Profimedia

Rak

 

Rakovi su rođeni gurmani, pa su im digestivni organi uvek slaba tačka, a moraju da paze i na pluća i jetru, koji su takođe veoma osetljivi. Rakove izuzetno pogađa šta se dešava oko njih, što se ogleda u njihovom emocionalnom stanju i poremećajima koji se na kraju mogu razviti iz njega. Veoma su skloni depresiji, histeriji i naslednim mentalnim bolestima. Najbolje se oporavljaju na planinskom vazduhu okruženi voljenim osobama.

Vodolija

 

Ekstremiteti, srce, krvotok i respiratorni trakt slaba su tačka Vodolija, a posebno je osetljiv mozak. Za ovaj znak tipične bolesti su anemija, oboljenja krvnih sudova, migrene, ali i neuralgije i mentalni poremećaji. Za dobro fizičko i mentalno zdravlje, Vodolija mora da jede puno mesa, vitamina i minerala, i da jede redovno. Organizam Vodolije odlično odgovara na biljke i homeopatske lekove, a najbolji lek za njih je dug i kvalitetan san.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...