Horoskop otkriva

Pomračenje meseca u aprilu: Bik će otkriti tajne, Devica treba da zaštiti finansije

Tokom aprila predstoje nam dva pomračenja, pa se očekuju brojne promene, tvrde astrolozi
Zanimljivosti
22:58h Autor:
Pomračenje meseca u aprilu: Bik će otkriti tajne, Devica treba da zaštiti finansije
Foto: Thinkstock

Pomračenja imaju misiju da obelodanjuju istine i da brišu one elemente koji više nisu ni relevantni za vaš život, tvrdi jedna od najpoznatijih američkih astrološkinja Suzan Miler. Kako Suzan objašnjava, 15. aprila doći će pomračenja punog meseca u Vagi, a drugo pomračenje mladog meseca u Biku dolazi nam 28. aprila, prenosi Lovesensa.rs.

Na svaki horoskopski znak ona deluju drugačije, pa saznajte u nastavku šta vas čeka.

Ovan

Najveću aktivnost primetićete u bliskim odnosima, a pomračenje 15. aprila uticaće na partnerstvo i brak. Ako je vaša veza jaka, moguće je da će pomračenje više uticati na saradnika ili poslovnog partnera u važnom poslu. Ukoliko ste singl i radite sami, obratite pažnju na zdravlje. Zahvaljujući dejstvu pomračenja, iskoreniće se slabosti u konkretnom odnosu, tako da ćete nakon nje moći da zapravo živite bogatijim životom. Ukoliko se nešto dešavalo "ispod žita", toga ćete postati svesni. Tokom snažnih astroloških dejstava u aprilu, u vama će bujati želja za nezavisnošću.

U ovom periodu će uticaj Plutona doneti iskušenje da započnete oštru debatu sa šefom, ali je bolje da se uzdržite. Mnogo prašine će se podići tokom pomračenja 15. aprila, pa je bolje da sačekate da se ona slegne. Tada ćete jasnije videti put pred sobom. Druga eklipsa, 28. aprila će verovatno dovesti do neke iznenadne promene u finansijama. Moguće je da ćete obaviti neku veliku kupovinu (automobil, kuću), ali nije nemoguće ni da dobijete povišicu. Ovo pomračenje nije mnogo lakše od prvog, ali oba mogu dovesti do pozitivnog ishoda ako se vi pobrinete da učestvujete aktivno u razrešenju.

Koji trik vam može pomoći da dođete do povišice saznajte OVDE.

Bik

Ako imate neku tajnu, budite pažljivi jer će prvo pomračenje skinuti velove. Druga mogućnost je da se pred vama, konačno, obelodani nešto što su drugi krili od vas čuvajući svoje interese. Pomračenje 15. aprila uticaće na kuću koja vlada mentalnim i fizičkim zdravljem, tako da ćete se jasno uveriti kako ne treba odlagati preventivne preglede i redovnu stomatološku kontrolu. Reagujte blagovremeno na upozorenja svog tela jer ste sami sebi najbolji prijatelj.

Za vas je važnija druga eklipsa - ona 28. aprila. Ukoliko vam je rođendan vrlo blizu ovog datuma, bićete pod još jačim uticajem nego drugi Bikovi. Život će vam se dramatično promeniti pa je vreme za novi pristup. A možda ćete samo najzad ugledati ono što vaši prijatelji i porodica već odavno znaju, a što vi najzad morate prihvatiti. Nema svrhe opirati se promeni, bolje je da počnete da oblikujete novu budućnost. Životna promena može da znači i udaju ili rođenje deteta, a kroz proces promene, otkrićete i svoje nove talente, s tim što je zdravlje i dalje u prvom planu.

Blizanci

U vreme pomračenja 15. aprila svu vašu pažnju će zaokupiti emotivni odnosi, jer će iskrsnuti nešto što do sada niste primećivali. Doći će i čas da doneste odluku u vezi s osobom koju redovno viđate, i to upravo u svetlu informacije koju ćete dobiti. Ne treba odmah pretpostaviti da će to biti loše vesti, naprotiv, možda ćete otkriti upravo da vaša romantična srodna duša gaji mnogo dublja osećanja prema vama nego što ste pretpostavljali. Međutim, pošto pomračenja ne tolerišu status quo, moraćete da još nešto dodatno učinite u toj vezi. S druge strane, ako ste iznevereni, to ćete otkriti upravo u ovom periodu. Mars će biti u opoziciji s Uranom što garantuje eksplozivan miks, a čini se da će vesti stići preko prijatelja, čak možda i saučesnika u čitavoj priči. Gledajte sve sa vedrije strane - ako ste osećali neku veliku napetost u vezi, sada će nestati.

Drugo pomračenje, 28. aprila, moglo bi pokazati da vam bliske osobe ne prenose baš sve što bi moglo biti vama važno. Međutim, zapamtite, problemi dolaze samo ako vi sami otkrijete skrivene podatke. U suprotnom, proći ćete kroz ovo pomračenje bez naročite turbulencije.

Rak

Budući da Mesec vlada vašim znakom, vi ćete osetiti ovaj lunarni događaj mnogo direktnije od drugih znakova. Pomračenje 15. aprila će uticati na četvrtu kuću, tako da će imati dejstvo na dom, nekretninu, vaš životni prostor, ili će vaša pažnja biti preusmerena na roditelje i to, najverovatnije na majku. Ako kupujete ili prodajete kuću, pripremite se na elemente koji će biti izmenjeni u poslednji čas, ali to će samo od vas zahtevati izuzetnu fleksibilnost. Karijera je, takođe, u zahtevnoj fazi, ali kod kuće je važnije i videćete da ni sami nećete imati izbora. Ni šefovi ni klijenti neće biti srećni što toliko vremena trošite na porodične i kućne probleme, ali ćete morati da nađete načina da ih umirite dok ne nađete rešenje. Ako vam je rođendan 17. jula (plus-minus četiri dana), osetićete jače efekte pomračenje.

Eklipsa 28. aprila otvoriće neka nova poglavlja i to više u vašem okruženju nego lično vama - prijateljica se možda seli ili udaje, pa to menja i vaš život, ali ako vam je do nje veoma stalo - vodite računa da rastanak bude nežan i bez trzavica. Ono što se dogodi tokom pomračenja je konačno, a ovu će više osetiti oni čiji je rođendan blizu 25. juna.

Lav

Putovanja, ugovori i razgovori pod uticajem su prvog pomračenja, 15. aprila. Ako pregovarate o novom ugovoru, očekujte iznenadne promene tih dana i to ne baš u pravcu u kojem ste se nadali. Putovanja će možda biti odložena, a onaj s kim treba da se sretnete biće jednako razočaran kao vi. Ne možete ovo da izbegnete, ali možete da ne dogovarate susret u ovoj nedelji. Na poslu su mogući odlasci saradnika, pa čak i manje nelojalnosti - možda će se neko kititi vašim perjem. Za projekte koji se bliže kraju, ovo je napet momenat.

Drugo pomračenje, 28. aprila utiče na vašu karijeru, reputaciju i profesionalna dostignuća. Generalno, trend je pozitivan i očekuje vas napredovanje, ali je moguće da pomračenje iznenada promeni sam pravac tog avanzovanja.

Kako da poboljšate karijeru pomoću Feng šuia saznajte OVDE.

Devica

Pobrinite se da zaštitite finansije, jer pomračenje punog meseca utiče na kuću dohotka. Istovremeno, Mars će biti u opoziciji Uranu i Merkuru, vašem vladaocu, a ishod može biti prilično šokantan za vas. Prvo pomračenje uvlači u priču Veneru, u orbiti vrlo blizu Neptunu, planeti magle i konfuzije. S obzirom na to da Venera prolazi kroz vašu kuću partnerstva i braka, zabrinuće vas mogućnost deobe imovine ili troškova s bračnim ili poslovnim partnerom. Zato tražite da budete upoznati sa svim podacima i brojkama i nemojte dozvoliti da neko drugi donosi odluke umesto vas.

Eklipsa mladog meseca 28. aprila vodi vas u područje zakona i sudova. Ako nešto dugujete, pozabavite se time ozbiljno i pripremite se da dug vratite. Krajem meseca će se otvoriti mogućnost za putovanje, kao i za završetak nekog drugog posla - doktorata ili završetka obimnog pravnog posla.

Vaga

Prvo pomračenje 15. aprila odvija se upravo u vašem znaku. Njegova misija je da vam pomogne da procenite koliko ste daleko stigli u životu i da naučite da bolje cenite svoje talente i moći. Takođe, doneće vam hrabrost da razmislite o tome u kom pravcu želite da nastavite životi to je važno. Delujete spremni za novo poglavlje, a to će biti još jasnije tokom sledećeg pomračenja sunca s mladim mesecom u Vagi - 8. oktobra. Najjače dejstvo eklipsa će imati na one koji su rođeni 18. oktobra (plus-minus četiri dana), a druge Vage će je osetiti blaže. Od partnera - poslovnog ili životnog (nije baš sasvim jasno) - očekujte neočekivano! Mars je u prilično zapaljivom aspektu sa Uranom, pa su moguće žučne rasprave. Zapamtite: pomračenje će doneti rasvetljenje, a vi ćete lakše sagledati situaciju zahvaljujući novim informacijama. Od vitalne je važnosti da brinete o zdravlju. Moguće je da će se vesti odnositi i na partnerovo zdravlje, pa ga ohrabrite na kontrolni pregled.

Drugo pomračenje 28. aprila odnosi se na finansije, pa budite pažljivi pri bilo kakvim pregovorima, a naročito pre nego što potpišete bilo šta sa pravnim i finansijskim dejstvom.

Škorpija

Pomračenje 15. aprila pada u vašu 12. kuću i utiče na oporavak tela, uma i duše. Ako ste imali emocionalni problem za čije rešenje vam je potrebna pomoć, dolazi trenutak da je potražite. Alternativno, neko vama blizak će morati da bude smešten u bolnicu ili dom za negu, a vićete biti važni kao podrška i pomoć. Druga eklipsa, 28. aprila će biti važnija. Ona će baciti novo svetlo na vašeg stalnog partnera, a ishod može biti čak i razilaženje. Međutim, stvari mogu ići i u drugom pravcu - ka ozvaničenju veze na koje možete i da se pripremite. Imajte samo na umu da ne treba brzati, čak ni tokom pomračenja. Moguće su i neke zakonske zavrzlame - u poslovnom projektu ili odnosu sa kolegama. Ako vam se čini da su svi pomalo "otkačili", najverovatnije ste u pravu. Ako vam rođendan pada na 31. oktobar (plus-minus četiri dana), osetićete pomračenje snažnije od drugih. U tom slučaju, raščistite kalendar na vreme kako biste se mirno pozabavili onim što vas čeka.

Strelac

Moguće je da će vas reči ili postupci prijatelja tokom pomračenja punog meseca 15. aprila potpuno šokirati. Vaše će se novosti najpre odnositi na prijatelje ili poznanike koji su vam vrlo dragi, a poenta je u tome što očigledno vi imate nešto drugačije stavove po pitanju tretmana koji zaslužujete. Promene u vašem životu mogu se odnositi i na neku organizaciju ili klub kojem pripadate, a važno je samo da budete pažljivi pri bilo kakvim odlukama u ovom periodu. Premda se verovatno već pitate šta će se još dogoditi ovog meseca, možete očekivati turbulencije i na emotivnom planu. S toliko planeta koje prolaze u nepovoljnim aspektima kroz kuću ljubavi, nije nemoguće da neko od prijatelja pokaže interesovanje za vašeg partnera. Budite Oprezni!

Pomračenje mladog meseca 28. aprila doneće vam i svest o tome da sveća ne može da gori sa oba kraja, a da za to ne platite cenu. Ima dana kad se možete provući s puno sati rada i malo sati sna, ali april neće biti takav mesec. Povedite ozbiljno računa o svom zdravlju.

Jarac

U vašem životu će se osetiti pravi pritisak: prvo pomračenje donosi promenu u kući i to u vezi sa roditeljem (ili nekim drugim članom porodice) ili na poslu, a drugo se odnosi na ljubavni život i planirano potomstvo. I jedno i drugo zahtevaće vašu pažnju i to, čak, moguće i istovremeno. Tokom prve eklipse, budite spremni da promenite stil rada, da preuzmete veće odgovornosti pa čak i veću titulu. Možda ćete dobiti poslovnu ponudu i promeniti sferu rada. A moguće je i da ćete je odbiti i ostati na svom sadašnjem poslu, sa šefom s kojim lepo sarađujete, a onda saznati da on napušta firmu. Šta god da se dogodi na poslu, to će imati direktnog uticaja na situaciju kod kuće i od vas će se očekivati nadljudski napori. Najviše će dejstvo pomračenja osetiti Jarčevi koji su rođeni 15. januara (plus-minus četiri dana). Baš kada se budete privikli na situaciju posle pomračenja, druga eklipsa 28. aprila donosi novi trend u ljubavnom životu. Moguće je da ćete sresti nekog novog ili će vas iznenaditi neočekivana trudnoća. Druga mogućnost je da vas očekuje neki novi, vrlo kreativan projekat.

Vodolija

Prvo pomračenje 15. aprila će uticati na daleka putovanja, zakonske procedure, projekte u izdavaštvu ili televiziji, kao i na pitanja imigracije i poslovnih ugovora. Čini se da nijedna planeta nije baš u kooperativnom aspektu, pa se savetuje odlaganje važnih stvari sve do maja. I to najmanje do maja. Imajte na umu da pomračenje može da na vas deluje i čitav mesec dana kasnije, zatim će Merkur biti retrogradan u junu, a ozbiljnije kosmičke oluje se spremaju u julu. To znači da će proći dosta vremena dok se situacija sasvim ne raščisti. Savetuje se da sačekate bolje aspekte planeta za nove poduhvate.

Važnije pomračenje za vas očekuje se 28. aprila i to na planu doma, imovine i porodice. Najverovatnije će se promena odnositi na muške članove porodice, a novi pravac uključuje mogućnost selidbe ili većeg renoviranja kuće. Nemojte trošiti vreme na ono što ne možete promeniti već se fokusirajte na ono što možete. Karijera vam ulazi u središte pažnje sredinom maja, pa je sad trenutak da tome postavite temelje.

Ribe

Mada Ribe nisu poznate kao naročito sklone materijalnim stvarima, tokom prvog pomračenja 15. aprila je trenutak da se usredsrede na novac. Očekuje vas veliki trošak - bilo da je reč o porezu, automobilu, kompjuteru - a spisak se ovde ne završava. I vaše nade, želje, odnosi s decom, ljubavna pitanja - svi su u vezi sa ovom eklipsom, s tim što ćete svoje lične težnje morati da, u ovom trenutku, ostavite po strani.

Drugo pomračenje, 28. aprila, će biti lakše i odnosiće se na vaše veštine - u pisanju, uredničkom poslu, snimanju, prevođenju. Projekat će biti uzbudljiv, ali vas očekuju i teškoće. Budite oprezni kad potpisujete ugovor i pažljivo ga proučite. Najnezogdnija je opozicija Marsa i Urana tako da su problemi mogući u finansijskom sektoru. Pa ipak, Ribe će - kao najfleksibilniji znak - pronaći kreativno rešenje za svaki problem.

A koliko nam je novca potrebno za sreću saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs