pogledajte

Bikovi jure sniženja, Strelac pravi najbolju atmosferu: Kako se svaki horoskopski znak priprema za praznike?

Praznici su sve bliže, i iako je ove godine atmosfera sa kojom ih dočekujemo znatno drugačija u poređenju sa godinama unazad, ipak im se radujemo, kao prilici za predah i bar malo čarolije.

Zanimljivosti
Autor:
Bikovi jure sniženja, Strelac pravi najbolju atmosferu: Kako se svaki horoskopski znak priprema za praznike?
Foto: Shutterstock

Puno je onih koji žele da ukrase svoj dom, spreme ukusnu trpezu i stvore oazu za svoju decu, ako ne i sami probude dete u sebi. Naravno, svako od nas ima svoje omiljene zimske rituale, i samim tim stavljamo fokus na različite detalje. Nadamo se da će vas čitanje narednih redova opustiti, jer nam je svima potrebno izmeštanje iz svakodnevnih tema koje opterećuju. Kao što vidite, pozabavili smo se horoskopskim znacima iz interesantnog ugla, dok iščekujemo prvi sneg i ušuškane večeri sa najdražima.

Ovan (21. mart – 19. april)

Pripadnici ovog horoskopskog znaka podjednaku pažnju pridaju običajima i organizovanju fešte, jer je praznična sezona pravi izgovor za to. Stoga, ne propuštaju okupljanja na koja su pozvani, a u suprotnom nije im teško da se sami pobrinu za dobru zabavu u vreme božićnih praznika.

Bik (20. april – 20.maj)

U ovo doba godine, bikovi neumorno tragaju za pravim poklonima za najdraže, i pritom umeju da nanjuše sniženja. Naravno, pre odlaska u kupovinu, uredno sastave spisak stavki koje su zamislili, i kreću u potragu na vreme. Pored članova porodice i prijatelja, vole i sebe da počaste bar nekom sitnicom, i mi ih zdušno podržavamo!

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci vole da slobodne dane provedu na putovanju, kada im se ukaže prilika. Ma koliko voleli da provedu vreme sa najužom porodicom, što često i čine, imaju potrebu da istraže nepoznata mesta ili iskuse nešto drugačije. Bilo da je reč o odlasku na žurku sa prijateljima, ili uvođenju novog rituala u domu, sve je podređeno stvaranju najlepših zimskih uspomena.

Rak (21. jun – 22. jul)

Osobe rođene u ovom znaku pripremaju se za praznike mesecima unazad. Pored ukrašavanja doma, najviše uživaju u osmišljavanju zakuske, te su spremni da ceo posao prihvate na sebe. Pritom, trude se da zadovolje različite ukuse i potrebe, posebno ukoliko neko ne može da konzumira određene namirnice.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi se raduju decembru, jer znaju da je vreme za porodična i prijateljska druženja. Slušanje božićnih pesmica za decu, ukrašavanje jelke ili udruživanje sa ovnovima u pripremi zabave, sve je izvor radosti. Naravno, slikanje je neizostavni deo prazničnog menija, pri čemu se trude da svi, čak i oni stidljiviji, stanu u kadar.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Pripadnici ovog znaka svesni su da su praznici kako lepi, tako i stresni, pa se trude da sve što mogu obave unapred. Planer je njihov verni saveznik, jer im je veoma stalo da uklope tuđe aktivnosti u svoj raspored, pre svega kada je reč o druženju, ali i ugode sebi, za promenu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku pripisuje se najveće oduševljenje praznicima. Tajna je u istančanom ukusu za dekoraciju, i pažnji koju poklanjaju svakom kutku svog doma. Jednom kada zasijaju svećice na jelci ili u dvorištu, čarolija može da počne i svi su pozvani da uživaju u prizoru.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Slično kao i bikovima, škorpijama veliko zadovoljstvo pričinjava darivanje najbližih. Pritom, one pažljivo slušaju šta sagovornici otkriju u razgovoru, i ne žale novac kako bi ispunili nekome želju. Vole da priređuju iznenađenja i pokažu svoju pažljivu prirodu.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Pripadnici ovog znaka zaduženi su za dobru atmosferu, jer znaju kako da pomognu najdražima da zaborave na svakodnevicu i opuste se. Svesni su da je ovaj period godine užurban i da može da dovede do sagorevanja, pa vole da se pozabave detaljima, kao što su sastojci za koktele, ili lista božićnih pesmica, tako da porodica i prijatelji imaju kompletan ugođaj.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Osobe rođene u ovom znaku sa radošću iščekuju kraj decembra, jer se tada drži do porodičnih rituala. Vole da ispoštuju sve običaje, od kićenja jelke, preko okupljanja za trpezom, do izražavanja zahvalnosti na svim blagoslovima. Međutim, vole da nameću red i nikakvi izgovori koji bi narušili praznični sklad ne dolaze u obzir.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama je krajem godine najvažnije da provedu kvalitetno vreme sa ukućanima i ljudima do kojih im je iskreno stalo. Iako dobijaju pozive za žurke i okupljanja, tome ne pridaju značaj, ukoliko osećaju da im nije tu mesto. Cilj je da uživaju u pravom društvu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Pripadnicima ovog znaka pripisuje se sentimentalnost, koja je posebno naglašena za vreme praznika. Vole da su svi koje vole na okupu, i učiniće sve da se kada dođu u goste, osete kao kod kuće. Stalo im je da svakoga lepo ugoste i posvete mu pažnju i vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs