Astro prognoze

Dnevni horoskop za 23. novembar: Zdravlje je odlično!

Ovan odličan na poslu, Blizanci imaju nove planove, Lav se zaljubljuje

Zanimljivosti 23.11.2020. - 09:47h Autor: Kurir
Foto: Adria Media TV

OVAN


Uspostavljate komunikaciju sa inostranim potencijalnim saradnicima. Intuicija vam govori da ćete uspeti da postignete zajednički dogovor o saradnji. Imate utisak da se partner dvoumi po pitanju vaše veze. Zdravlje je stabilno.


BIK


Saradnja sa kolegama je nezadovoljavajuća. Ne uspevate da postignete dogovore ni oko nekih dnevnih, tekućih obaveza, a kamoli o zajedničkom projektu. Zadovoljni ste vezom i uživate u bliskosti. Osećate se dobro.


BLIZANCI


Bavite se kreiranjen novih poslovnih planova. Prilično ste ambiciozni, ali i realni tako da znate šta i koliko možete da uradite. Jako ste posesivni, ljubomorni i želite da kontrolišete partnera. Mogući su problemi vezani za oblast glave.


RAK


Malo ste destimulisani lošim poslovnim rezultatima. Uprkos tome, obavezama prilazite na maksimalno odgovoran način. Imate utisak da je došlo do udaljavanja od partnera i zahlađenja odnosa. Zdravlje je solidno.

LAV


Prilično ste ambiciozoni, organizovani i odgovorni. Uspešno realizujete sve poslovne planove. Imate tajnu simpatiju, ali još uvek niste spremni da joj otvoreno pokažete svoja osećanja. Mogući su problemi sa genitalijama.


DEVICA


Poslovni razgovori se ne odvijaju kako ste očekivali. Neki sastanci se odlažu, a na održanim ne uspevate da postignete dogovor. Razmišljate o bivšem partneru, ali se ne usuđujete da mu se javite. Očekuju vas problemi sa pritiskom.


VAGA


Jako ste kreativni i ispoljavate svoj potencijal. Odličan je dan za komunikaciju sa inostranim partnerima. Razmišljate slično i dogovor postižete u najkraćem mogućem roku. Nezadovoljni ste vezom. Zdravlje je stabilno, a dan povoljan za rehabilitaciju.


ŠKORPIJA


Fokusirani ste na poslovne probleme. Želite jednom za svagda da ih rešite, ali ne uspevate u tome. Smatrate i da je mali pomak jako bitan. Maksimalno uživate u razmeni emocija i mišljenja sa partnerom. Bešika je osetljiva.


STRELAC


Očekuju vas brige zbog loše poslovne situacije i nerviranje zbog loše komunikacije sa saradnicima. Niste zainteresovani za emotivnu sferu zbog poslovnih problema. Potrebno je da pod hitno ojačate imunitet.


JARAC


Prilično ste uspešni u komunikaciji i uspevate da osmislite nove poslovne planove sa kolegama. Očekuje vas priliv novca, ali ste uprkos tome zabrinuti za finansije. Ljubav nije prioritet. Na polju zdravlja mogući su problemi sa nervima.


VODOLIJA


Imate odličnu saradnju sa saradnicima. Pravite tajne poslovne planove čiji je cilj uvećanje finansija. Očekuje vas veći uspeh vezan za sudski proces. Zaljubljeni ste i posvećeni voljenoj osobi. Zdravlje je stabilno.


RIBE


Poslovna situacija je stabilna. Zabrinuti ste zbog ograničenih finansija. Razmišljate na koji način možete da dođete do novih sredstava. Niste preterano fokusirani na bračnu partnerku, pa ona planira da vas zavede. Zdravlje je odlično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...