Astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. novembar: Zaljubljeni ste i ne vidite da vam ljubav nije uzvraćena!

Bik srećan, Jarac uspešan, Vaga zadovoljna, Devica opuštena

Zanimljivosti
07:52h Autor:

OVAN

Spoljni saradnik prekida poslovnu saradnju. To ste i očekivali pa mirno prihvatate njegovu odluku. Zaljubljeni ste, a voljena osoba je nervozna. Pokušavate da je opustite. Mogući su problemi sa stomakom na nervnoj bazi.

BIK

U potpunom ste raskoraku da nadređenom osobom. Imate utisak da će ideje druge strane samo da unazade poslovni proces. Ne uspeva vam da sa partnerom postignete dogovor zbog obostrane tvrdoglavosti. Mogući su problemi sa grlom.

BLIZANCI

Posao se ne odvija na najbolji mogući način pa vam nadređena osoba daje određene sugestije jer želi da vam pomogne. Niste zadovoljni vezom. Potrebna vam je pažnja koju vam partner ne pruža. Mogući su problemi sa štitnom

žlezdom.

RAK

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom i naročito saradnjom sa inostranim saradnicima. Imate blokadu da pokažete emocije. Simpatija zbog toga misli da vam se ne dopada. Stomak je osetljiv.

LAV

Ambiciozni ste u finansijskom smislu. Zanimaju vas prvenstveno obaveze koje donose novac. Zaintrigirani ste za osobu ali niste sigurni kakav ona ima stav prema vama. Pripazite na hranu zbog kamena u žučnoj kesi.

DEVICA

Gubite živce zbog loše poslovne saradnje i sa zadovoljstvom je prekidate. Usamljeni ste. Brine vas što ne možete da nađete odgovarajućeg partnera. Emotivno ste ranjivi. Tužni ste i neraspoloženi.

VAGA

Fokusirani ste na postizanje novog poslovnog sporazuma. Komunikacija se odvija u željnom smeru. Iritiraju vas partnerovi stavovi i izbegavate komunikaciju sa njim. Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem.

ŠKORPIJA

Ne uspevate da rešite probleme na poslu zbog čega se osećate frustrirano. Zadovoljni ste emotivnoj sferom. Partner vam pruža osećaj zaštite i emotivne stabilnosti. Mogući su problemi sa urogenitalnim sistemom.

STRELAC

Preokupirani ste lošom finansijskom situacijom. Brinete kako da povećate izvor prihoda. Poslovne obaveze obavljate rutinski. Usamljeni ste, ali strpljivo čekate pravog partnera. Stomak je osetljiv.

JARAC

Očekujete priliv finansija ali dobijate informaciju da do toga neće doći. Jako ste zabrinuti zbog para. Posao radite bez volje. Ne prija vam samoća. Priželjkujete stabilan emotivan odnos. Skloni ste neraspoloženju.

VODOLIJA

Posao kasni sa realizacijom, tako da kasne i finansije. Prilično ste pod stresom zbog toga. Komunikacija sa partnerom je loša. Smeta vam što se ne razumete. Mogući su problemi sa cirkulacijo tj. hladnoća perifernih organa.

RIBE

Posao se normalno odvija. Jedino što vas brine su finansije. Smatrate da trud nije adekvatno plaćen. Bračnog partnera brinu finansije. Pokušavate da ga umirite mada i sami znate da je situacija loša. Zdravlje je odlično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs