astro prognoze

Dnevni horoskop za 18. novembar: Zadovoljni ste kako se posao razvija!

Ovan je emotivno neispunjen, Blizanci nisu raspoloženi za druženje, Devica se oseća uvređeno

Zanimljivosti
08:18h Autor:

OVAN

U odnosu sa kolegama nedostaje slaganje. Svesno pravite neke ustupke jer nemate snage za besmislenu konfrontaciju. Emotivno ste neispunjeni. Partnerka je nezainteresovana za brak. Skloni ste nervozi.

BIK

U nedostatku novih poslovnih saradnika pokušavate da obnovite saradnju sa starim. Druga strana nije zainteresovana za vaš predlog. Inicirate konflikt sa partnerom i on se distancira. Bešika je osetljiva.

BLIZANCI

Zadovoljni ste kako se posao razvija i saradnjom sa saradnicima. Problem su finansije. Prilično su ograničene i brinete se da ne ostanete bez njih. Niste raspoloženi za druženje niti nova poznanstva. Bubrezi su osetljivi.

RAK

Što se tiče posla brinete se jer je obim posla manji nego obično. Očekuje vas finansijski dobitak koji popravlja raspoloženje. Ne prija vam samoća i plašite se da ne ostanete sami. Moguće je trovanje.

Spremite se za važne životne promene: Mlad Mesec u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na ova 3 znaka!

Dnevni horoskop za 18. novembar 2020
Dnevni horoskop za 18. novembar 2020foto: Shutterstock

LAV

Jako ste ambiciozni. Rešavate probleme koje kolege nisu uspele da reše i ponosni ste sami na sebe. Emocije prema drugoj polovini su izbledele. Razmišljate da je vreme da zvanično prekinete vezu. Mogući su problemi sa disajnim organima.

DEVICA

Smatrate da imate genijalne poslovne ideje, ali ih nadređena osoba ne prihvata. Osećate se uvređeno. Socijalni i emotivni život su svedeni na minimum tačnije ne postoje. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Obaveze obavljate u opustenoj radnoj atmosferi. Posao se normalno odvija, a finansiije su zadovoljavajuće. Imate probleme u komunikaciji sa partnerom. Smeta vam njegova ljubomora. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Energični ste i puni samopouzdanja. Fokusirate se na poslovne probleme u želji da ih jednom za svagda rešite. Maskimalno ste posvećeni voljenoj osobi i uživate u njegovoj ljubavi. Mogući su problemi sa sinusima.

STRELAC

Ponestaje vam energije, ali ste zadovoljni postignutim rezultatima. Projekat na kome ste dugo radili privodite kraju. Partner je napet pa izbegavate ulazak u raspravu sa njim. Pripazite na hranu. Jetra je osetljiva.

JARAC

Niste preterano fokusirani na posao. Zabrinuti ste za finansije. Razmišljate kako da dođete do novog izvora finansija. Usamljeni ste, ali ništa ne preduzimate po pitanju novog poznanstva. Jako ste razdražljivi.

VODOLIJA

Fokusirane ste na obaveze i trudite se da ih odradite što pre. Brzi ste, prilagodljivi, stvari radite u hodu. Sumnjate u partnera. Smatrate da nešto krije od vas i špijunirate ga. Pripazite na odabir namirnica. Neke mogu da naprave problem.

RIBE

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Imate utisak da ste deo pobedničkog tima koji sve može. Partner ima potrebu da podeli sa vama svoja razmišljanja i emocije, jer zna da ćete ga razumeti. Zdravlje je stabilno.

Šta svaki horoskopski znak čini srećnim: Devica se raduje sitnicama, Jarčeve usrećuje poštovanje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs