ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 17. novembar: Novo poznanstvo će vam uneti sreću u život!

Blizanci nezadovoljni, Vage se osećaju odlično, Vodolije očekuju manji sukobi sa partnerom

Zanimljivosti
Autor:
Dnevni horoskop za 17. novembar: Novo poznanstvo će vam uneti sreću u život!
dnevni horoskop za 117. novembar, Foto: Adria Media TV

OVAN

Odnos sa kolegama je napet. Rezultati rada su loši i međusobno okrivljujete jedni druge za to. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Svu svoju ljubav i strast usmeravate ka emotivnom partneru. Mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Frustirani ste zbog situacije na poslu. Imate utisak da možete mnogo više, a da vam nadređeni daje degradirajuće obaveze. Jako ste ljubomorni i pravite probleme voljenoj osobi. Donosite odluku da započnete dijetu.

BLIZANCI

Imate uspešnu poslovnu komunikaciju i od potencijalnih saradnika uspevate da napravite stabilne saradnike. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera. Smeta vam što ne obraća pažnju na vas. Bubrezi su osetljivi.

RAK

Razrađujete tajne poslovne planove sa strancima. Planirate da sve obelodanite kada postingete konkretan sporazum sa njima. Nezadovoljni ste vezom i smatrate da je vreme da se prekine. Disajni organi su osetljivi.

LAV

Imate želju da se javno afirmišete pa pokušavate da rešite problem koji kolege nisu uspele da reše. Emocije su vam proradile. Pokušavate da ostvarite kontakt sa simpatijom ali vam ne ide najbolje. Pazite na ishranu.

DEVICA

Umorni ste od gafova poslovnog saradnika. Prekidate poslovni odnos bez želje da ga ikad više obnovite. Nezainteresovani ste za socijalnu sferu i nova emotivna dešavanja. Moguć je skok pritiska.

VAGA

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Pravite nove poslovne planove koje za sada držite u tajnosti. Izazivate sukob sa partnerom i time pogoršavate odnos koji ionako nije stabilan. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Preumorni ste od loše poslovne situacije. Donosite odluku o prekudu saradnje i osećate se dobro zbog toga. Maksimalno uživate u tajnoj ljubavi. Osećate se prilično iscpljeno i potrebno vam je da se opustite.

STRELAC

Na poslu vas čekaju nenadane teškoće zbog kojih odlažete poslovne planove. Nezadovoljni ste vezom. Inicirate razgovor sa partnerom po pitanju vaše zajedničke budućnosti. Mogući su problemi sa žuči.

JARAC

Zadovoljni se situacijom na poslu. Problemi dolaze iz smera finansija. Očekuje vas iznenadni trošak koji remeti vaše planove. Svesni ste da su vaše emocije zauvek nestale i prekidate vezu. Mogući su problemi sa nervima.

VODOLIJA

Prezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Razgovor vam pomaže da donesete neke konkretne odluke. Niste zadovoljni vezom i prilično ste grubi prema partneru. Partner ništa ne komentariše, ali pamti vaše reči. Zdravlje je odlično.

RIBE

Fokusirani ste na obaveze i zadovoljni kako posao napreduje. Sve se odvija upravo onako kako ste i planirali. Dolazi do novog poznanstva. Donosite odluku da nastavite kontakt. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs