astro prognoze

Dnevni horoskop za 9. novembar: Priliv finansija vam daje potreban osećaj sigurnosti!

Ovan je umoran, Rakovima je veza u krizi, Devica je fokusirana na posao, Ribe su odličnog zdravlja

Zanimljivosti 08.11.2020. - 10:03h Autor: Kurir

OVAN

 

Nezadovoljni ste saradnjom sa nadređenom osobom. Verujete da vam odgovaraju mnogo zahtevnije poslovne obaveze od onih koje vam on daje. Pružate ljubav i podršku partnerki što joj je najpotrebnije. Umorni ste.

 

BIK

 

Teškoće koje se neplanirano pojavljuju pokušavate da rešavate u hodu. Ispostavlja se da vam za njih treba mnogo više vremena. Nemate potrebu da komunicirate sa drugom polovinom. Štitna žlezda je osetljiva.

 

BLIZANCI

 

Prilično ste inventivni i smisljate nove načine realizacije planova, ali na znato brži način. Ne osećate se dobro u vezi. Poverenje nije prisutno i to odnos čini nestabilnim. Mogući su problemi sa kostima i kolenima.

 

RAK

 

Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim partnerima. Priliv finansija vam daje potreban osećaj sigurnosti. Veza je u krizi. Voljena osoba smatra da joj vrlo malo pružate i da joj to ne odgovara. Mogući su problemi sa probavom.


Bik - mesečni horoskop za decembar 2020. godine

Dnevni horoskop za 9. novembar: 2020
Dnevni horoskop za 9. novembar: 2020foto: Shutterstock

LAV

 

Zainteresovani ste za nove poslovne ideje koje vam se čine odličnim. Pokušavate da ih primenite, ali shvatate da mora i dalje da se radi na njima. Pokušavate da šarmirate simpatiju, ali vam ne od ruke. Genitalije su osetljive.

 

DEVICA

 

Totalno ste fokusirani na posao. Proveravate još jednom ceo proces rada ne bi li otklonili grešku. Nezadovoljni ste vezom. Ono što vam je najbitnije u vezi to upravo nedostaje, a to je kvalitetna komunikacija. Cirkulacija je slaba.

 

VAGA

 

Situacija na poslu je stabilna, a vi zadovoljni. Iz misli vam ne izlazi bivši partner. Konačno shvatate da su mnogi problemi u vezi bili vezani za vaše ponašanje, ali da vi tada toga niste bili svesni. Zdravlje je stabilno.

 

Ribe - mesečni horoskop za decembar 2020. godine

Dnevni horoskop za 9. novembar: 2020
Dnevni horoskop za 9. novembar: 2020foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

 

Posao je u fazi mirovanja što vas prilično brine. Pokušavate da osmislite način pokretanja posla. Emotivno ste prezadovoljni. Partner je oličenje svih vaših emotivnih maštarija. Mogući su problemi sa bešikom.

 

STRELAC

 

Prisutni su problemi u komunikaciji sa kolegama. Pokušavate na miran način da rešite probleme, ali je druga strana previše tvrdoglava. Niste zainteresovani za emotivni segment. Mogući su problemi sa genitalijama.

 

JARAC

 

Vaši stavovi su prilično kruti. Nedotaje vam potrebna širina i otvorenost prema stavovima druge strane. Emocije su vam proradile, ali ih ne pokazujete. Plašite se da ne budete povređeni. Disajni organi su osetljivi.

 

VODOLIJA

 

Poslovni cilj vam je rad na zajedničkom projektu sa inostranim saradnicima. Inicirate kontakt i pokušavate da ih zainteresujete. Smeta vam ponašanje partnera. Smatrate da za ljubomoru nema razloga. Zdravlje je stabilno.

 

RIBE

 

Prilično ste inventivni. Fokusirate se na razvoj novih poslovnih ideja i zadovoljni ste kako proces napreduje. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera. Imate utisak da mu stalno nešto smeta. Zdravlje je odlično.

 

9 najzanimljivijih stvari koje možete da radite u novembru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...