ASTROLOGIJA

Pred nama je veoma povoljan period:3. novembra Merkur izlazi iz retrogradne faze i donosi velike promene ovim znakovima!

Vreme je da ostvarimo sve što smo zamislili

Zanimljivosti
14:14h Autor:
Pred nama je veoma povoljan period:3. novembra Merkur izlazi iz retrogradne faze i donosi velike promene ovim znakovima!
Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur je mnogima pomrsio konce i postavio mnoge prepreke. Dobra vest je da od 3. novembra Merkur izlazi iz retrogradne faze i započinje dorektani hod. To znači da nam predstoji povoljan period koji treba masksimalno iskoristiti.

Osetićete nalet pozitivne energije, a naročito dobar će biti za ova 3 znaka zodijaka:

Ovan

U predhodnom periodu imali ste poteškoće kada je emotivni život u pitanju, ali od 3. novembra se situacija menja nabolje. Imaćete osećaj da vas sreća prati u stopu, a velika je mogućnost da upozate osobu sa kojom ćete uploviti u ozbiljnu vezu. Što se finnasija tiče i na tom polju možete očekivati boljitak. Sad je pravi trenutak da skupite hrabrosti i počnete da sprovodite u delo sve ideje koje vam se godinama motaju po glavi.

Škorpija

Sve nesuglasice koje ste imali da porodicom i prijateljima će se razrešiti u narednom periodu. Pred vama je miran period koji će oterati tenziju i negativnu energiju iz vašeg života. Osećaćete se spokojnije, a to je ono što vam je sad neophodno.

Devica

Period pred vama će biti prepun dobrih vesti. Iako ste tokom retrogradne faze Merkura imali ozbiljne finansijske udarce, sada se situacija drastično menja. Imaćete priliku da zaradite ozbiljnu količinu novca, ukoliko dobro iskoristite prilike koje vam se nude.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs