Astrologija

Vaga - mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Novembar će biti mesec u kojem će se pred vama otvoriti vrata puna mogućnosti

Zanimljivosti
11:55h Autor:
Vaga - mesečni horoskop za novembar 2020. godine
Foto: Shutterstock

Upozorenje za sve pripadnike horoskopskog znaka Vaga: samo disciplina, istrajnost i doslednost će vam pomoći da dovršite sve započete planove. Pripremite se za velike poduhvate, ali pokušajte da budete oprezni kada razgovarate sa drugima.

U prvoj polovini meseca, Vage će osetiti prisustvo Lava. Tada nećete želeti ništa da radite. Stoga, potrebno je da uložite sve napore i izborite se protiv ovog osećanja.

U drugoj polovini novembra učinićete da Venera u vama pobudi ljubavprema učenju i početku istraživanja. To će biti savršeno vreme za lični razvoj i obrazovanje. Razmislite o novom kursevima, isplatiće vam se.

U kući će se dešavati velike promene: tajne i potpuno nepotrebne sumnje prema ukućanima. Uprkos tome, oko 18. ili 19. novembra, svi neobjašnjivi slučajevi i problemi će na kraju biti rešeni.

Na kraju meseca posvetite se aktivnostima vezanim za posao i finansije. Potrudite se da izbegnete svađe i nesporazume, jer posledice ovih događaja mogu biti kobne za vas.

Važni datumi u novembru: 6, 8, 12, 20, 24.

Najvažniji saveti: Na kraju meseca moći ćete da pronađete podršku kod drugih ljudi na koje biste uvek mogli da računate. Njihovo prisustvo će se osetiti posebno za vas u finansijskim pitanjima. Oni mogu biti od velike pomoći u bliskoj budućnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs