Astro prognoze

Blizanci - mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Najvažnije je da ostanete pribrani i da ne reagujete impulsivno 

Zanimljivosti 06.10.2020. - 11:41h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Većinu svog slobodnog vremena tokom ovog meseca provešćete radeći na nekim novim, važnim projektima koje ste planirali za budućnost. Mnogi će pokušati da vas ubede da gubite vreme, da se to neće isplatiti, trudiće se da vam unište planove, ali ne smete to da im dozvolite, jer ste na odličnom putu.

 

Mesečni horoskop za novembar predviđa i mogućnost većeg novčanog dobitka u igrama na sreću.

 

Trudite se da ne budete impulsivni, jer vam to može pokvariti lepe odnose koje imate sa drugim ljudima. Upoznaćete zanimljivu osobu koja će vam izuzetno prijati.

 

Na poslu ćete dobiti novog saradnika u znaku Ovna, sa kojim ćete se slagati veoma dobro, iako nemate puno zajedničkih tema. Razumećete se i bez reči i zajedno ćete ostvariti velike poslovne uspehe.

 

Bićete popustljivi i puni podrške za drage osobe, naročito za partnera kojem ste potrebni više nego ikada. Pokažite dragoj osobi više razumevanja i pažnje. Dajte joj do znanja da vam je važna.

 

Tokom novembra mesečni horoskop predviđa da ćete sve teškoće prevazići bez problema, sve dok ostajete pribrani i hladnog uma u stresnim situacijama. 

 

Važni datumi: 6, 8, 19, 22. i 28. novembar mogu biti vaše životne prekretnice. Dobro iskoristite ove dane.

 

Najvažniji savet: Pokušajte da u posao unesete malo zabave. Primetiće vas jedna veoma uticajna osoba koja će vam pomoći da napredujete u karijeri. 

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...