Astro prognoze

Dnevni horoskop za 19. septembar: Lepa iznenađenja su u najavi!

Biku će prijati izlet u prirodi, Blizanci nezadovoljni situacijom na poslu, Škorpija mora fizički da ojača

Zanimljivosti
09:41h Autor:
Foto: Adria Media TV

OVAN


Raspoloženi ste za komunikaciju, ali ne i za poslovne ustupke. Emotivno ste prezadovoljni i spremate poklon iznenađenje drugoj polovini. Disajni organi su osetljivi pa treba da se pripazite hladnih napitaka.


BIK


Ovo je povoljan dan za priliv finansija što će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Poslom ste zadovoljni. Uživate u ljubavi i sa partnerkom planirate kraći put – izlet u prirodu, nedaleko od mesta gde živite. Osećate se dobro.


BLIZANCI


Nezadovoljni ste situacijom na poslu i razmišljate šta treba da uradite i promenite da bi došlo do promene situacije. Imate potrebu za druženjem, tako da sa partnerkom organizujete susret sa prijateljima. Sinusi su osetljivi.


RAK


Sa puno optimizma planirate nove poslovne poduhvate. Ljubav vam ne ide od ruke i razmišljate gde to grešite kada su ljubavni odnosi u pitanju. Zdravlje je solidno, a odlazak u prirodu vam prija.

LAV


Poslovno ste na kraju snaga. Treba vam odmor da bi mogli da nastavite da se borite protiv poslovnih problema. U emotivnom smislu dan je odličan za kraći put sa partnerkom koji vam podiže raspoloženje. Zdravlje je nepromenjeno.


DEVICA


Koristite intuiciju za pravljenje poslovnih planova i pristup poslovnim saradnicima. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i imate utisak da taj segment života ne kontrolišete. Zdravlje je zadovoljavajuće.


VAGA


Zadovoljni ste poslom i pravite konkretne poslovne planove za naredni period. Na polju ljubavi čeka vas iznenadno poznanstvo i ljubavna ponuda za koju nećete biti sigurni da li treba da je prihvatite. Zdravlje je dobro.


ŠKORPIJA


Neraspoloženi ste za poslovne obaveze tako da je za vas mnogo bolje da se dobro odmorite nego da razmišljate o poslu. Partnerka vas obaveštava o tome da je brine odnos sa prijateljicom. Fizički ste slabi.

STRELAC


Raspoloženo pravite poslovne planove ubeđeni u svoje sposobnosti i poslovni uspeh. Emotivno ste potonuli, ne radite ništa da sebi pomognete, jer ne vidite izlaz iz situacije. U fizičkom smislu osećate se dobro.


JARAC


Razmišljate koju strategiju da primenite na predstojećim poslovnim sastancima. Neki sastanci će biti odloženi u poslednjem trenutku. Imate naglašenu potrebu za ljubavlju i intimom sa partnerkom. Zdravlje je solidno.


VODOLIJA


Posao vam nije prioritet. Imate potrebu da se osamite i u miru i tišini razmislite o budućim poslovnim planovima. Zaljubljeni ste, vreme posvećujete drugoj polovini i na taj način punite baterije. Bubrezi su osetljivi.


RIBE


Poslovno ste zadovoljni i pravite detaljan plan za naredni period. Imate potrebu za emotivnom bliskošću. Organizujete vreme tako da jedan deo posvećujete sebi, a drugi partnerki. Što se tiče zdravlja osećate se odlično.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...