ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 12. septembar: Lako dolazite do novih prilika za posao!

Blizanci neka povedu računa o zdravlju, Lavovi su odlično raspoloženi, Škorpije će imati da zarade dodatni novac 

Zanimljivosti 11.09.2020. - 09:26h Autor: Kurir
dnevni horoskop za 12. septembar 2020., Foto: Adria Media TV

OVAN

 

Sve što bi moglo da vas unapredi danas privlači vašu pažnju. Neki Ovnovi će u ovom periodu osetiti potrebu za duhovnošću. Zdravlje je solido.

 

BIK

 

Kod vas su emocije danas u stanju da osciliraju do mere da u jednom trenutku pucate od sreće, a već u sledećem vas savlada loše raspoloženje.ružne. Zdravlje stabilno.

 

BLIZANCI

 

Danas su vam emocije pojačane. Očekuju vas lepi trenuci sa partnerom. Moguća prehlada.

 

RAK

 

Nemate načina da se izborite sa svim što vam je iskrslo na putu, a osećate da i kad bi način postojao, vi za to nemate snage. Nije baš sve tako crno kako se čini. Moguća glvobolja.

 

LAV

 

Raspoloženje i veliki osmeh je ono što ćete danas nositi sa sobom. Kao da ste konačno na svim poljima ostvarili ono čemu težite, pa zadovoljstvo izbija iz vas. Posetite zubara.

 

DEVICA

 

Vi biste naprosto da se sklonite na neko vreme od svih dešavanja i da u miru prikupite energiju za dalje. Treba vam vremena da sredite utiske i da se u potpunosti presaberete. Kontrolišite pritisak.

VAGA

 

Jurite i pokušavate da ostvarite sve obavze koje ste isplanirali. Iako je pred vama haotičan dan vama čitava ta zbrka na neki način prija. Zdravlje je odlično.

 

ŠKORPIJA

 

Novac vam je u prvom planu i uopšte mogućnost da ga zaradite. Zadovoljni ste postojećom situacijom , a postoji mogućnost da uvećate svoju zaradu. Stomačni problem ne prestaju.

 

STRELAC

 

Danas bi se moglo desiti da nekome budete, doslovno, rame za plakanje! Vaša nastojanja da pomognete I utešite su lekovita za tu osobu. Nesanica.

 

JARAC

 

Dan vam je više u znaku prijateljskih kontakata nego ozbiljnog rada. Zasitili ste se obaveza i više nemate želju da im se predajete sa onim, vama svojstvenim žarom. Zdravlje je dobro.

 

VODOLIJA

 

Zadovoljni ste sobom jer doprinosite nekoj višoj ideji. Kroz nju, imate na umu ostvarenje sopstvenih poslovnih ciljeva i za sada stvari idu kako planirate. Zdravlje je dobro.

 

RIBE

 

Pred vama je lep dan. Niste baš bez obaveza, čak naprotiv, na poslovnom planu će vas danas maksimalno korisiti, ali vi se nećete isuviše uzbuđivati. Zdravlje je dobro.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...