Prema horoskopu

Isti znakovi u ljubavi: Device su odličan par, za Vodolije je bolje da su prijatelji

Bikovi su kompatibilni partneri, Lavovi se bore za prevlast, a Strelci će uvideti da ne odgovaraju jedno drugom
Zanimljivosti
13:00h Autor:
Isti znakovi u ljubavi: Device su odličan par, za Vodolije je bolje da su prijatelji
Foto: Shutterstok

U ljubavi dobro funkcionišu isti pripadnici zemljanih znakova, a najgore onih vatreni. Veze vodenih znakova mogu da funkcionišu, ali uz puno strpljenja i prilagođavanja.

Dva Ovna - Previše temperamenta

Već pri prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. Ali ta velika strast brzo će im se "obiti o glavu". Najveći problem će im stvarati identičan temperament, pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će se truditi, ali kraj neće biti ni izbliza tako lep kao početak.

Bikovi su kompatibilni partneri

Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka su dobar spoj koji odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi su dobar temelj za dugotrajnu vezu, a eventualne svađe izbiće zbog finansija. Problemi bi mogli da nastanu usled obostrane pasivnosti da vezu "podignu na viši nivo".

Blizanci su partneri u pustolovini

Flert dva Blizanca svakako ima svojih čari. Njima definitivno neće da bude dosadno, a kreativnost će da se odražava u krevetu i van njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni, pa im je potreban partner koji će da ih "prizemlje".

Dva Raka da, ali uz puno iskustva

Par od dva Raka može da bude perspektivan, ali uz važan preduslov da su oboje prošli ljubavni brodolom i iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cene partnerovu emotivnost i da mu ne zameraju na slabosti kako bi uspeli, a trebalo bi da se suzdržavaju i od konstantne analize odnosa.

Lavovi se bore za prevlast

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstanta, a neće da nedostaju ni ružne reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će ih vraćati jedno drugome. Ali koliko god se trudili, ravnopravnost će izuzetno teško da postignu.

Device su odličan par

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su kao stvoreni jedan za drugog. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u vezi su toga i te kako svesni. Pružaće podršku i izvlačiće ono najbolje jedan iz drugog, a još bolje je ako su pre ljubavi bili prijatelji.

Vage prećutkuju šta im smeta

Pripadnici ovog znaka kao par mogu da funkcionišu, ali će u to morati da ulože i puno energije. Iako oboje teže harmoniji u odnosima, zbog čega će da izbegavaju sukobe, to je razlog zašto će u sebi da skupljaju frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će da eksplodiraju.

Škorpije moraju da prevladaju početnu krizu

Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze imaće probleme i neslaganje. Njihov odnos u početku će da bude nabijen zameranjem i mirenjem, kao i stalnim emotivnim oscilacijama. Ako uspeju da prevladaju tu krizu i da nađu zajednički jezik, mogu zajedno da funkcionišu.

Strelci će uvideti da ne odgovaraju jedno drugom

Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi mogla da se izrodi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će da osete strah od gubitka slobode. Srećom, biće iskreni jedno prema drugome i to bez zameranja priznati.

Jarčevi su dobar ljubavni spoj

Pripadnici ovog znaka u međusobnoj kombinaciji su kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubav to će obe strane da poštuju. Sem toga, pružaće jedno drugom dobru podršku u karijeri, a svoj odnos će da grade polako i sigurno.

Za Vodolije je bolje da su prijatelji

Iako pripadnici ovog znaka mogu da budu odlični prijatelji, potpora i društvo u teškim trenucima, u vezi će biti previše egoistični. U početnim fazama odnosa će da im bude zabavno, ali vrlo brzo će vezi da nedostaje dublji emocionalni angažman i ona će da ostane površna.

Ribe imaju šanse i za uspeh i za neuspeh

Sa strane će se činiti da su dve Ribe idealna kombinacija, a za takav završetak će da navija i njihova okolina. Problem je ako su oba partnera po karakteru inertni, pa uprkos velikim planovima malo toga ostvaruju. Tada mogu da se jave svađe i mučne situacije. Ipak, ako je u vezi jedna strana "pokretač", ona može da uspe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs