Obratite pažnju

Šta obuća govori o muškarcu: Mamin sin, porodičan čovek ili loš momak?

Sa muškarcem u kožnim cipelama na vezivanje morate da pripazite jer je sklon da više ceni svoje cipele nego vas, dok su martinke omiljena obuća opasnih momaka
Zanimljivosti
21:12h
Šta obuća govori o muškarcu: Mamin sin, porodičan čovek ili loš momak?
Foto: Thinkstock

Da li o čoveku treba prosuđivati prema obući koju nosi? Iako se to može činiti plitkim, obuća dosta govori o karakteru, ukusu i o tome koliko se osoba brine o svom izgledu.

Mornarski stil cipela - pretenciozan je i još uvek je mamin sinčić duboko u srcu.

Kožne cipele na vezivanje - iako mogu da deluju štreberski, on ima ukusa i svestan je kakav utisak ostavljaju kvalitetne cipele na ljude oko njega. Ali, s njim morate da pripazite jer je sklon da više ceni svoje cipele nego vas.

Kaubojke - reč je o tradicionalnom i porodičnom tipu muškarca. Otvoriće vam i vrata svog automobila ukoliko to zatražite od njega, a potom žestoko upregnuti sve raspoložive konjske snage svog limenog ljubimca.

Martinke - ako ste slabi na "loše momke" ovo je tip za vas.

Sandale i japanke - ukoliko je na plaži, onda je to u redu. Međutim, ako ih nosi bez obzira gde se nalazi, radi se o osobi koja je previše opuštena.

Duboke patike - samouveren je, voli muziku i sport. Ipak, pripazite da se ne zaigrate previše.

Bele patike - njega više zanima biblioteka nego žene. Voli matematiku i videoigrice, a ako mu date šansu mogao bi istinski da se zaljubi u vas.

Platnene patike - Ili još ide u školu, ili mu pod hitno treba stilista. Njemu nije važno kako izgleda i previše je lenj da bi se time zamarao. Ukoliko želite da se bavite transformacijama, onda je to idealan tip muškarca za vas.

OVDE pročitajte koje tri karakteristike krase savršenog muškarca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ObućaCipele