učestale svađe

Horoskopski znaci koji ne mogu da nađu zajednički jezik: Prijateljstvo između njih nije moguće!

U nastavku pročitajte koji znakovi Zodijaka se nikako ne slažu

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Prijateljstvo je važan deo života svakog od nas, a kako bi bilo pravo i iskreno potrebno je da obe strane daju svoj maksimum, da se međusobno podržavaju i razumeju.

 

Međutim, nekim horoskopskim znacima jednostavno u zvezdama nije zapisano da budu prijatelji. Kada oni započnu prijateljstvo, pre ili kasnije neka strana bude povređena. 


Ovan i Rak

 

Reč je o veoma brižnim horoskopskim znakovima, ali takođe i Ovan i Rak žele da drže sve pod kontrolom. Upravo zbog toga, između njih često dolazi do nesuglasica i svađa. 

 

Ovan je sklon konfliktima jer mu je veoma stalo do svog mišljenja. A kada dođe do razilaženja u stavovima, Rak se često oseti povređenim. 


Iscrpljujuće je i nezdravo biti stalno na raspolaganju drugima: Naučite kako da kažete – NE i ostanite pri tome!

foto: Shutterstock


Bik i Jarac

 

Ova dva horoskopska znaka su dosta slični. Čvrsto stoje na zemlji, odgovorni su i pouzdani. Međutim, upravo zbog toga izbijaju konflikti. Zapravo su previše slični i to im koči prijateljstvo. Osim toga, i Bik i Jarac se ne boje da upotrebe svoje "rogove". Tvrdoglavi su zbog čega su rasprave neminovne.

 

Blizanci i Bik

 

Oba horoskopska znaka su zapravo uvek tu jedan za drugoga i međusobno se podržavaju.


Ali, Blizancima je ponekad teško da održi svoju reč. Uvek mu nešto „uskoči", a Biku pre ili kasnije, pukne film. S obzirom na to da je tvrdoglav znak, Bik uzvraća i tada nastaje haos. 

 

Milica Mandić za Stil: Evo kako da strah od neuspeha pretvorite u uspeh!

 

(Stil.Kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...