Zanimljivo istraživanje

Iznenadićete se: Ovakvog muškarca su žene izabrale za gospodina Pravog

Od idealnog radnog vremena, finansijske sposobnostii starosti do visine i boje kose i očiju
Zanimljivosti
18:46h Autor:
Iznenadićete se: Ovakvog muškarca su žene izabrale za gospodina Pravog
Foto: Thinkstock

Grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca. Lekari, bankari i advokati nisu popularni zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati. Žene, naime, kažu da zbog budućnosti i dece treba dobro da izaberu.

A šta muškarci traže od žena pročitajte u tekstu OVDE.

Stoga preferiraju profesore koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju. Prema tom kriterijumu, gospodin Pravi je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje za pristojan život. Naime takav muškarac je materijal za muža.

Pročitajte šta je ključni element ženske zavodljivosti po muškarcima, u tekstu OVDE.

Kada je u pitanju boja kose, ispitanice su saglasne u stavu da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi volele da se skrase sa smeđokosim muškarcima.

Karijera i prihodi su na drugom mestu liste prioriteta, nakon, naravno, fizičkog izgleda. Neke ispitanice su rekle da, ma koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći da obezbedi decu.

Na prvom sastanku muškarci padaju na sitnice, više pročitajte OVDE.

Predstavnik sa sajta NetVoucherCodes kaže da svaka žena ima viziju o tome kako njen budući muž treba da izgleda, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći.

“Što više kriterijuma žene postavljaju, to će im biti teže da nađu savršenog muškarca. Trebalo bi da imate neka očekivanja i da znate šta želite, ali gospodin Pravi može da bude osoba koju ste najmanje očekivale”, naveli su istraživači.

Tekst o tome kako muškarci ne znaju da čuvaju tajne pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs