USKORO VIRTUELNE CIPELE?!

Recite zbogom neudobnoj obući i žuljevima: Od sada vas jedan klik deli od savršeno udobnih cipela, baš po vašoj meri!

Majstori savremene tehnoligije napravili su još jednu inovaciju - ovoga puta spašavaju vaše noge od neudobne i obuće koja nije za vaš tip stopala!

Zanimljivosti 18.06.2020. - 11:03h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Koliko puta vam se desilo da kupite nove cipele koje niste mogli nositi jer su vas žuljale i nakon nekoliko meseci nošenja?

 

Zahvaljujući novim tehnologijama žuljevi će postati prošlost jer ćete pomoću nekoliko klikova moći sami dizajnirati cipele koje će vam savršeno pristajati.

 

U švedskoj kompaniji Volumental veruju da uz pomoć 3D skenera mogu zauvek promeniti iskustvo kupovine obuće. Princip bi trebalo da izgleda ovako: kupac kod kuće pomoću 3D skenera skenira stopalo, pošalje snimke ovoj kompaniji i oni na osnovu toga izrade par cipela koji savršeno pristaju stopalima kupca. Ova kompanija nije izumila novi način 3D skeniranja, ali su razvili softver koji radi u tandemu sa postojećim skenerima te arhiviraju snimke stopala u razmeri 1:1.

 

Iz ove kompanije poručuju da će se način kupovanja obuće u potpunosti promeniti u narednih 10 godina i da kupci više neće imati potrebu satima isprobavati cipele u buticima, dok ne nađu one odgovarajuće.

 

Ovo bi mogao da bude početak kraja neudobne obuće koja nam ne odgovara i zadaje nam bolne žuljeve.

(Stil.kurir.rs/Izvor:3ders.org)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...