Nova saznanja

Šta ih iritira: Žene više ne nervira toliko partnerovo gledanje drugih dama

Tvrdoglavost, otimanje daljinskog upravljača, podrigivanje u javnosti, hrkanje - samo su neke od stvari koje ženama smeta kod njihovih partnera, pokazalo je istraživanje jedne britanske kompanije
Zanimljivosti
19:54h Autor:
Šta ih iritira: Žene više ne nervira toliko partnerovo gledanje drugih dama
Foto: Shutterstock

Da li znate šta ženama najviše ide na živce kod muškaraca?

Možete samo da nagađate, dok britanska kompanija Costa Bingo ima konkretnije rezultate, zahvaljujući istraživanju koje je sprovela na 2100 žena.

Partnerova tvrdoglavost

najviše pogađa žene i to čak 54 odsto njih, odnosno činjenica da muškarac gotovo nikad ne želi da prizna da je pogrešio. 42 odsto njih živcira otimanje daljinskog upravljača, a nešto manji procenat podrigivanje u javnosti. 31 odsto žena izjavilo je da im smeta partnerovo hrkanje, 27 odsto da je problem što im baš nikad ne pripremi nikakvo iznenađenje, a 23 to što ih ne sluša i ne želi da obavlja kućne poslove.

Ovde saznajte šta muškarci smatraju romantičnim.

Zanimljivo je da je relativno mali procenat, tačnije 20 odsto, izjavilo da im smeta što muškarac gleda u druge pripadnice lepšeg pola. To je samo 1 odsto više od žena koje su kao najiritantniju naviku navele njegovu opsednutost utakmicama. Njih gotovo 90 odsto razgovaralo je o tome sa partnerom, dok se njih 62 odsto žalilo prijateljicama, piše Daily Mail.

"Veza nije laka sama po sebi, a sitnice je dodatno otežavaju. Zanimljivo je da ženama više smeta podrigivanje od partnerovog gledanja drugih žena. Možda zato što su moderni muškarci pažljiviji po tom pitanju pa ih je teže uloviti da to rade", zaključili su istraživači.

A kakav je to muškarac sa kojim treba da raskinete, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs