ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 18. februar: Odličan dan za ljubav!

Ovnove očekuje sreća na polju ljubavi, Raku se smeši napredovanje na poslu, Strelčevi neka obrate pažnju na zdravlje

Zanimljivosti
08:16h Autor:

OVAN

Ukoliko ste planirali da se posvetite privatnom poslu i važnim odlukama na tom polju, danas vam je povoljan dan. Veoma ste zaljubljeni i posvećeni ste voljenoj osobi. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Visok pritisak je moguć.

BIK

Želite da zadržite svoje radno mesto i trudite se da na poslu pre svega imate stabilnost. Imate poverenje u osobu do koje vam je stalo i od nje očekujete jedan iskren i dobar odnos. Prija vam da odmarate danas.

BLIZANCI

Dolazi vam prilika da napredujete na poslu. Spremni ste da se posvetite više svojim obavezama. Vaša veza sa voljenom osobom je stabilna. Osećate jaku međusobnu povezanost. Izbegavajte masnu hranu.

RAK

Očekuje vas veoma pozitivan dan za posao. Ostvarićete sve svoje planove bez većeg stresa. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Povoljan je period da vam ljubavna situacija napreduje. Redovnije jedite.

LAV

Moguće je da ste iz dana u dan sve manje zadovoljni poslovnom situacijom i da planirate promenu posla. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete upoznati jednu posebnu osobu. Metabolizam vam je usporen.

DEVICA

Možete da očekujete potpisivanje novih poslovnih ugovora ili sklapanje nekih novih dogovora na ovom polju. Imate utisak da vaš odnos sa voljenom osobom može da krene u dobrom pravcu. Čuvajte grlo od virusa.

VAGA

Kada su u pitanju finansije očekuje vas period u kojem možete da ostvarite značajnije poboljšanje. Uživate u zajedničkom društvu sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos polako može da napreduje. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste vašim poslovnim okolnostima trenutno i imate sve ono što vam je potrebno kako bi mogli da napredujete. Poklanjate svoju pažnju osobi do koje vam je stalo i zavodite je. Potrebno vam je više sna.

STRELAC

Vredni ste i ozbiljno shvatate svoje poslovne obaveze, pa na ovom polju ostvarujete jako dobre rezultate. Pokažite svoje emocije prema osobi do koje vam je stalo i vaš odnos će konačno moći da napreduje. Zdravlje vam je narušeno.

JARAC

Moguće je da vam poslovi ne idu onako kako ste planirali i da se dosta toga menja. Želite da ostvarite stabilniju situaciju sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da ispravite neke greške koje ste ranije pravili na ovom polju. Moguće je da niste sigurni u osećanja koja imate prema partneru i da se polako udaljavate od njega. Mogući problemi sa pritiskom.

RIBE

Okruženi ste poslovnim problemima na sve strane i potrebna vam je pomoć da biste sve to uspeli da rešite. Nadate se pomirenju sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem ćete imati lepe emotivne trenutke. Pazite na srce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs