HRABRA ODLUKA

Dosadio im život u gradu, napustili su posao i zaputili se na put oko sveta: Na njihovom novom domu im zavidi ceo svet!

Odlučili su da ostatak njihovog života bude avantura

Lifestyle
15:09h Autor:
Dosadio im život u gradu, napustili su posao i zaputili se na put oko sveta: Na njihovom novom domu im zavidi ceo svet!
Foto: Profimedia

Par iz Britanije je odlučio da napusti posao i život kakav su do tad poznavali i započne obilazak sveta kombijem. Oni su svu svoju ušteđevinu uložili u ovo prevozno sredstvo i od njega napravili pravu kućicu na točkovima za koju ni jedna tačka na svetu ne predstavlja prepreku.

Službenik za zaštitu, Sin Trot (35) i rukovodilac za podršku procesima, Rejč Vud (30) iz Birminghama u Velikoj Britaniji, upoznali su se na radnom mestu u maju 2015. godine gde su zajedno uređivali veb stranice. Pre nego što su započeli romansu, dve godine su bili prijatelji.

17 godina nisu znali šta ovaj čovek radi: Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti! (VIDEO)

foto: Profimedia

Nedugo zatim su shvatili da žele nešto više od iscpljujućeg posla od 9 do 5 i provođenja slobodnog vremena na kauču ispred televizora. Trebalo im je nešto što će vratiti radost u njihove živote.

Baš ovu odluku da obiđu ceo svet i vide šta on može da im ponudi su doneli na venčanju njihovih prijatelja u Škotskoj. 15 meseci kasnije, kupili su kombi, koji su nazvali Higins i u narednih 6 meseci se svim silama trudili da od njega naprave funkcionalan dom koji ima dnevnu sobu, kupatilo, čak i kuhinju.

Kuća na točkovima: Spolja izgleda kao običan kombi, a unutra je savršen prostor za život! (VIDEO)

U junu 2019. godine su započeli svoju avanturu, a do sad su bili u većem delu Evrope prelazeći preko Francuske, Portugala, Španije, Belgije, Holandije, Nemačke, Danske, Norveške, Estonije, Letonije, Litvanije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske.

"Puno smo radili, a malo smo imali vremena za nas. Imali smo lep dom i dobar posao, ali smo želeli avanturu ", rekla je Rejč.

"Mogućnost da provodimo kvalitetno vreme zajedno dok se budimo na uzbudljivim novim destinacijama definitivno nam se dopalo", nadovezao se Sin.

Siromašni roditelji usvojili dečaka koji ih je učinio milionerima! Priča iz snova! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dok smo bili na venčanju prijatelja u Škotskoj, zapali smo u saobraćajnu gužvu, a ispred nas je stajao kombi. Pogledala sam u Sina i rekla: "Zamisli da živimo u kombiju, vozimo se po svetu i posećujemo sve te prelepe gradove."

On je odgovorio: "Pa zašto ne bismo?" I to je bilo dovoljno za započinjnje ove predivne priče.

"Bila je to zastrašujuća, ali ne previše teška odluka. Samo smo pomislili, šta nas zapravo sprečava?"

Usvojio sam ovih 8 navika bogataša: Život mi se okrenuo za 180 stepeni!

foto: Profimedia

"Dizajnirali smo izgled kombija, a zatim ga predali stolaru kako bi sve bilo savršeno. U međuvremenu smo radili puno radno vreme kako bismo mogli da isplatimo sve troškove.

"Najvažnije nam je bilo da imamo visok plafon kako bismo mogli normalno da se krećemo po našoj putujućoj kući i puno prozora kako bismo posmatrali sve te predivne porizore."

U početku su planirali da provedu samo godinu dana na putu, ali nakon što su se zaljubili u život u kombiju, planiraju da produže svoje putovanje do daljnjeg.

Čudo na jugu Srbije: Bogorodičina crkva nalazi se na Vražjem kamenu i donosi spas nerotkinjama!

foto: Profimedia

Norveška je do sada bilo omiljeno mesto bračnog para koje su posetili.

"Sjajno je imati dom sa sobom. Mi smo poput puževa, imamo sve što vam je potrebno u svakom trenutku.

Zovu je Hulk u suknji: Evo zašto je Natalija poželela baš ovako da izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ovo je prava sloboda. Sa razvojem interneta možemo da radimo posao na daljinu, tako ćemo uveki mati novca, a život će nam biti avantura", složili su se oni.

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs