uspeo!

Siromašni roditelji usvojili dečaka koji ih je učinio milionerima! Priča iz snova! (FOTO)

Dečak je zahvalan što su mu pružali ljubav

Zanimljivosti
Autor:
Siromašni roditelji usvojili dečaka koji ih je učinio milionerima! Priča iz snova! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svi vole priče sa srećnim krajem. Iako tih priča u filmovima i romanima ima u izobilju u stvarnom životu su veoma retke. Međutim, ponekad, čujete priču koja vam ponovo daje nadu. Ovo je jedna od njih.

Kad je Džajvi Lazaro Badajl II bio dete, na Filipinima ga je usvojio prilično siromašan par. Nije imao bogato detinjstvo, ali je zahvalan što je imao ljubav. Oni su mu dali priliku da živi srećno. Kako je odrastao Lazaro naporno učio i radio, te je postao uspešan biznismen. Zbog toga je odlučio svojim roditeljima da obezbedi sve što im je potrebno.

Svojim usvojiteljima kupio je kuću iz snova. Svoju životnu priču podelio je na Fejsbuku. "Kada su me Nani i Tati usvojili njihov život nije bio lak. Nani je prodavačica, Tati je nosač. Sada kad mi se pružila prilika da im se odužim, pobrinuću se da žive svoje snove bolje nego što su ikada mogli i da zamisle", napisao je Lazaro. U svom postu na društvenim mrežama, Džajvi je podelio "pre i posle" fotografije. Kad ga je par usvojio imali su malu, trošnu kuću. Unutra se nalazila mala kuhinja iz koje se izlazilo na glavnu ulicu. U spavaćoj sobi stajao samo jedan madrac, jedno kupatilo, prenatrpani dnevni boravak i prilično maleni trpezarijski prostor.

Nakon što je Lazaro skupio novac sagradio im je luksuzni letnikovac sa sedam spavaćih soba i svim pogodnostima koje bi jednoj porodici mogle zatrebati. "Imao sam tri meseca kad su me usvojili i dali su mi sve. Nismo imali lagan život, već kao student sam morao raditi naporne fizičke poslove. Bili smo srećni ako smo imali dovoljno hrane za dva obroka dnevno, ipak ljubavi nam nikad nije nedostajalo. Povrh svega, živeli smo u šupi velikoj svega 21 kvadrat", kazao je. Ali to nije sve. Osim što im je sagradio kuću iz snova, Lazaro ih vodi i na odmore širom sveta. Lazaro tako želi da im pokazaže koliko im je zahvalan za sve. To uključuje kupovinu luksuznih poklona poput torbi i markirane odeće. Sada svi zajedno konačno mogu da uživaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs