Astrologija

Dnevni horoskop za 27. januar: Iskoristite svaki momenat!

Devica umorna, Lav prepotentan, Škorpija neraspoložena, Vaga nenaspavana, Bik pun energije

Zanimljivosti 26.01.2020. - 10:10h Autor: Kurir

OVAN

 

Možete da očekujete pokretanje novih aktivnosti kada je u pitanju polje posla. Bićete zadovoljni okolnostima. Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi danas. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

 

BIK

 

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje, bićete zadovoljni onim što tamo budete ostvarili. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa voljenom osobom koja je spremna da vam bude privržena. Puni ste energije!

BLIZANCI

 

Zadovoljni ste okolnostima na poslovnom planu. Ne očekuju vas veće promene tokom današnjeg dana. Spremni ste da se zaljubite konačno! Želite da vam se desi nova ljubav i da uživate! Poboljšanje na polju zdravlja.

 

RAK

 

Imate priliku da se na poslovnom polju dokažete. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku okruženja. Prepuštate se svojim osećanjima i uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

 

LAV

 

Bićete sasvim rasterećeni i bez većih obaveza. Današnji dan bi trebao da vam bude generalno opušten. Moguće je da odnos između vas i voljene osobe ima određene turbulencije i svađe. Unosite više vode.

 

DEVICA

 

Rešili ste da svoje poslove organizujete drugačije kako bi moglo da vam ostane više slobodnog vremena. Moguće je da odnos sa voljenom osobom nestabilan i više ne znate šta možete da očekujete. Potreban vam je odmor.

 

VAGA

 

Moguće je da niste dobro organizovani i da često pravite greške na polju posla. Partner nema dovoljno poverenja u vas, pa se često svađate. Veza postaje više opterećenje negp zadovoljstvo za vas. Alergijske reakcije.

 

ŠKORPIJA

 

Važno je da budete otvoreni ka novim mogućnostima na poslovnom polju. Loše se osećate zbog toga što vaš partner pokazuje veću dozu ljubomore u vašem odnosu. Poradite na boljoj ishrani i zdravijim navikama.

 

STRELAC

 

Postoje neke prilike koje na ovom polju niste iskoristili i sada vam je krivo. Sledeći put budite spremni da reagujete na vreme. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da se menja na bolje ako se potrudite. Pazite na sinuse.

 

JARAC

 

Imate jako važne planove pred sobom. Spremni ste da na polju posla uvedete veći broj promena. Partner pokazuje da vas iskreno voli ali vam s vremena na vreme smeta njegova posesivna crta. Pazite na štitnu žlezdu.

 

VODOLIJA

 

Poslovno polje vam se pokreće napozitivan način. Očekuje vas prilika za dobre promene. Ako ste slobodni, imaćete mofućnost da upoznate jednu novu osobu koja će za vas biti posebna. Povećajte unos tečnosti.

 

RIBE

 

Spremni ste da radite naporno i da se maksimalno posvetite poslu kako biste na kraju uspeli da dođete do što boljih rezultata. Ukoliko vam se dopada osoba koju poznajete uskoro dolazi do veze. Povedite računa o imunitetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...