detaljno

Igrice u krevetu za svaki znak ponaosob: Nekima je dovoljan samo kontakt očima!

Zabava u krevetu može biti vrhunska ukoliko dobro poznajete partnera

 

Škola sexa
Autor:
Foto: Profimedia

Bilo da se radi o tipovima osoba, modnim komadima, lakovima za nokte, hrani, filmovima, muzici ili vođenju ljubavi, svi imamo različite potrebe i odgovaraju nam različite taktike. Kada se radi o seksu, svaki znak zodijaka ima neke odrednice koje nam pomažu da zabavu u spavaćoj sobi podignemo na viši nivo.

 

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo seksi savete za svaki znak zodijaka, koji će vam definitivno pomoći da pojačate svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo svog partnera.

 

Ovan: koristite bes

 

Ovnovi zaista oživljavaju kroz svoju narav, koja se može kanalisati u neke veoma zabavne aktivnosti u spavaćoj sobi. Naravno, sve što radite, radite uz saglasnost osobe sa kojom ste.

 

Bikovi: uživanje u senzualnoj masaži

 

Bikovi vole sve što je senzualno, a posebno ako mogu da legnu, opuste se i uživaju. Seksi masaža može oterati napetost na više načina.

 

Blizanci: nevaljali razgovori

 

Blizanci su najveće pričalice horoskopa, tako da je sasvim logično što obožavaju “prljavu priču” u spavaćoj sobi.

 

Rak: kontakt očima

 

Osetljivi rakovi vole svoju strast sa primesama romantike, tako da njih posebno uzbuđuje kontakt pogledom. Tako, oni se osećaju viđeno, zaštićeno i poželjno.

 

Lav: unesite dramu

 

Lavovi su prave kraljice drame i zvezde u spavaćim sobama, posebno ako mogu doživeti svoje fantazije sa malo narativne kreativnosti.

 

Devica: eksperimentišite sa dominacijom

 

Device obožavaju da služe, što ih čini savršeno podređenim u ovom scenariju. Iako su Device jako smerne inače, u spavaćoj sobi su među najperverznijim znacima.

 

Vaga: ne plašite se da budete glasni

 

Vage vole da rade sve po pravilima, ali kada se radi o seksu, oni obožavaju da ih krše. Posebno uživaju u tome, ako im partner stavi do znanja da je to što rade dobro.

 

Škorpija: radite to u mraku

 

Škorpije su napete i privatne, tako da vam savetujemo da seks imate u mraku, gde neće biti osuđivanja. Samo misterije i zadovoljstva.

 

Strelac: probajte malo egzibicionizma

 

Strelčevi dobijaju svoje uzbuđenje jednim delom od rizikovanja. Dakle, ostavite otvorena vrata ili nemojte skroz navući zavese. Adrenalin koji oni tada osete je neverovatan.

 

Jarčevi: dominacija u punoj snazi

 

Jarčevi su prirodni šefovi i osećaju se jako udobno u toj ulozi. Taj talenat se može jako dobro iskoristiti i u spavaćoj sobi. Dozvolite im da dominiraju nad vama za ultimativno zadovoljstvo.

 

Vodolija: seksi igračke

 

Kao znak tehnološke inovacije, Vodolije uvek žele da isprobaju nove gedžete, uključujući i one za lično zadovoljstvo.

 

Ribe: prihvatite raznovrsnost

 

Ribe su romantične i nostalgične, zbog čega često uživaju u istim pozama za seks. Ako donesete Kama Sutru u spavaću sobu, možda uspete da otključate njihovu divlju stranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs